Mitea isi cauta echipa in Romania

Apropo.ro / 22.12.2007, 14:04
Mitea isi cauta echipa in Romania
Nicolae Mitea a primit acceptul clubului Ajax Amsterdam pentru a-si cauta echipa si, potrivit presei olandeze, el se afla in Romania

Mijlocasul Nicolae Mitea a primit acceptul clubului Ajax Amsterdam pentru a-si cauta echipa si, potrivit presei olandeze, el se afla in Romania, unde ar urma sa sustina probe la mai multe formatii.

Adrie Koster, antrenorul echipei Ajax, la care este legitimat si fundasul George Ogararu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca lui Mitea i s-a permis sa-si caute echipa deoarece pe postul sau concurenta la formatia olandeza este foarte mare. „De Nicolae s-au interesat cluburi din Romania. La noi este o concurenta mare pe postul sau si i-am permis sa se antreneze cu o alta echipa. Daca isi va gasi echipa, vom coopera in eventualitatea unui transfer”, a explicat Koster.

Presa batava noteaza ca Mitea spera sa-si gaseasca in Romania un agajament care sa-l ajute sa-si relanseze cariera, marcata, in ultimele doua sezoane, de accidentari care l-au tinut mult timp departe de gazon.

Nicolae Mitea s-a transferat la Ajax Amsterdam in 2003, de la Dinamo Bucuresti, singura formatie la care a evoluat in Liga I.