Mitea va fi titular la Ajax în meciul cu AZ Alkmaar

Apropo.ro / 27.05.2007, 11:04
Mitea va fi titular la Ajax în meciul cu AZ Alkmaar
Mijlocașul Nicolae Mitea a fost anunțat titular la Ajax Amsterdam, la fel ca fundașul George Ogararu, în meciul de duminica, de pe teren propriu, cu AZ'67 Alkmaar, din manșa secunda a finalei play-off-ului pentru calificarea în Liga Campionilor. Mitea, care a

Mijlocașul Nicolae Mitea a fost anunțat titular la Ajax Amsterdam, la fel ca fundașul George Ogararu, în meciul de duminica, de pe teren propriu, cu AZ’67 Alkmaar, din manșa secunda a finalei play-off-ului pentru calificarea în Liga Campionilor.

Mitea, care a ratat prima parte a sezonului din cauza unei accidentari, a fost folosit rar de antrenorul Henk Ten Cate și, în general, mai mult pe finalul meciurilor.

În defensiva, George Ogararu, titular obișnuit la Ajax în retur, va evolua alaturi Jaap Stam sau de John Heitinga, în condițiile în care primul a acuzat o serie de probleme medicale. Ceilalți doi fundași care vor fi folosiți de Henk Ten Cate sunt Vermaelen și Emanuelson.

Pentru a se califica în Liga Campionilor, Ajax Amsterdam trebuie sa câștige dubla manșa cu AZ’67 Alkmaar. În tur, formația lui Mitea și Ogararu a fost învinsa cu scorul de 2-1.

Prima echipa care va reprezenta Olanda în Liga Campionilor în sezonul 2007/2008 este campioana PSV Eindhoven.

Mediafax