Mitica Dragomir: „Borcea are un copil secret”

Apropo.ro / 01.09.2011, 10:30
Mitica Dragomir:
Mitica Dragomir este cel mai nemultumit nuntas al lui Borcea. Dupa ce a declarat ca restaurantul a fost prea mic, Mitica spune ca dinamovistul are un al patrulea copil.

Mitica a fost la nunta lui Borcea, pe care e suparat ca n-a facut petrecerea la salonul lui de evenimente, informeaza Sport.ro.

De partea cealalta, nasul Gigi Becali tine sa il contrazica: „Eu spun ca a fost cea mai frumoasa nunta la care am fost vreodata si cea mai luxoasa, cea mai nobila”.

Nu doar ca nu mai conteneste cu declaratiile de nemultumire la adresa lui Borcea, ci scoate armele de razboi afirmand ca dinamovistul Borcea are o fiica cu o femeie ce locuieste la Monte Carlo.

Cristi Borcea are grija de toti cei patru copii ai sai„, spune Mitica Dragomir.

In ultimele luni, mai ales dupa ce s-a anuntat divortul dintre omul cu banii de la Dinamo si Mihaela Borcea, au aparut des speculatii despre viata lui extraconjugala. Borcea declarase deschis ca are o relatie de aproape opt ani cu timisoreanca Alina Vidican, insa gurile rele vorbeau si despre o alta amanta si un alt copil.

Cristi Borcea este suparat din cauza zvonurilor care s-au imprastiat in Bucuresti, el fiind plecat cu Alina in luna de miere.