Miting aviatic de Ziua Copilului, la Aerodromul Clinceni

De: Dragos Tanase / 31.05.2014, 10:00
Miting aviatic de Ziua Copilului, la Aerodromul Clinceni
Aeroclubul României și Clubul Aviatorilor organizează și în acest an tradiționalul miting aviatic organizat cu prilejul Zilei Copilului pe Aerodromul Clinceni (județul Ilfov), situat la aproximativ 18 kilometri de București.

Clinceni Airshow își va încânta privitorii, pe 1 iunie, cu demonstrații ale aeronavelor ultrausoare, motoparapantelor și girocopterelor, zboruri acrobatice spectaculoase cu avioane Zlin 50, Zlin 526 și EXTRA330sc, acrobații ale formației de planoare White Wings, dar și cu salturile cu parașuta efectuate de TNT Brothers și de către parașutiștii Aeroclubului României, Blue Wings.

Nu vor lipsi de la eveniment Forțele Aeriene Romane, care participă cu avioane reactive și elicoptere militare, formația acrobatică Hawks of România, într-o nouă formulă, și evoluțiile formației The Pellicans cu avioane Ikarus C42.

Spectatorii vor putea admira, de asemenea, o vânătoare de baloane cu avionul și impresionantul balon cu aer cald, dar vor putea câștiga și premii la concursul de fotografii.

Accesul publicului la eveniment se va face începând cu ora 08:30, iar spectacolul va putea fi urmărit de la ora 10:30, intrarea fiind liberă.