Mititelu ameninta CFR-ul ca va baga echipa a doua cu Steaua

Apropo.ro / 21.04.2008, 11:02
Mititelu ameninta CFR-ul ca va baga echipa a doua cu Steaua
Adrian Mititelu le-a transmis oficialilor de la CFR Cluj, ca in partida cu Steaua, oltenii vor introduce in teren echipa secunda.

Adrian Mititelu, patronul formatiei Universitatea Craiova, le-a transmis oficialilor de la CFR Cluj, ca in partida cu Steaua, oltenii vor introduce in teren echipa secunda, informeaza Prosport.

Acesta a spus ca asteapta scuzele presedintelui de la CFR Cluj, Iuliu Muresan, pentru nedreptatea Craiovei din ’73, cand feroviarii clujeni au facilitat rivalilor de la Dinamo castigarea titlului in dauna Universitatii Craiova, clujenii avand o evolutie suspecta in partida cu trupa din Stefan cel Mare.

"Daca pana maine la pranz, presedintele lui CFR, Iuliu Muresan, nu isi va cere scuze public pentru nedreptatea facuta Craiovei in 1973, voi baga echipa a doua in teren la partida de sambata cu Steaua. Eu am auzit ca domnul Muresan a glumit pe seama subiectului din 73. Dar eu stiu ca ei au sarbatorit centenarul, si-au asumat acest trecut. Asa ca ne-am decis fim cu adevarat orgoliosi si sa avem mandrie, mai ales ca eu sunt mai fanatic asa. Daca dumnealui spune ca nu isi cere scuze si ne desconsidera atunci va spun si eu ca nu exagerez si nici nu inventez. Ceea ce am spus, asa vom face.", a declarat Mititelu.