Mititelu deranjat ca Steaua- Craiova nu mai este derby

Apropo.ro / 03.08.2006, 10:22
Mititelu deranjat ca Steaua- Craiova nu mai este derby
Patronul Adrian Mititelu s-a aratat deranjat de faptul ca meciul Steaua - Universitatea Craiova nu mai este considerat un derby. "Este o mare greșeala. Craiova este o fosta și o viitoare campioana. Aceste meciuri aufost, sunt și vor ramâne derby-uri. Nu sunt de acord cu cei

Patronul Adrian Mititelu s-a aratat deranjat de faptul ca meciul Steaua – Universitatea Craiova nu mai este considerat un derby.

„Este o mare greșeala. Craiova este o fosta și o viitoare campioana. Aceste meciuri aufost, sunt și vor ramâne derby-uri. Nu sunt de acord cu cei care afirma ca nu mai este un meci de tradiție”, a spus Mititelu.

Oficialul craiovean a adaugat ca daca Universitatea nu ar fi existat, nici cluburile din Capitala nu ar fi avut marile performanțe. „Și în acest moment jucatori precum Radoi (Steaua), Ganea, Niculescu, Danciulescu (Dinamo), Alexa, Grigorie (Poli Timișoara), Rada, Stancu (Rapid) sunt produși de noi, aici la Craiova. Suntem ca petrolul în țarile arabe. Cum nu am mai scos noi fotbaliști la vânzare în ultimii doi ani, cum au explodat prețurile. Acum însa nu va mai pleca niciun jucator valoros”, a explicat președintele Universitații.

Mititelu s-a aratat dispus sa suplimenteze substanțial primele pentru un rezultat pozitiv în meciul cu Steaua, însa mulți dintre jucatori spun ca pot evolua și fara prima. 

Partida Steaua București – Universitatea Craiova va avea loc sâmbata, de la ora 21.00, în etapa a II-a a Ligii I.

Universitatea Craiova vrea bani pentru Badoiu

Universitatea Craiova a depus un memoriu la FRF în care solicita suma de 200.000 de dolari, dupa transferul fundașului echipei Jiul Petroșani, Alexandru Badoiu, la Poli Timișoara.

„Normal ar fi fost ca și noi sa fim întrebați daca suntem sau nu de acord cu acest transfer. Avem stipulata o clauza prin care noi trebuie sa încasam 35 la suta dintr-un eventual transfer. Probabil Simota (n.r. – patronul Jiului Petroșani, Alin Simota) a uitat, încât a facut și greșeala sa divulge suma transferului lui Badoiu la Poli Timișoara. Vom depune la FRF actele prin care sa certificam acest lucru și cu siguranța ni se va da dreptate. Badoiu a facut parte din lotul reșițean, venit la Craiova în 2003, deci aparținea, în proporție de 35 la suta, și Universitații Craiova”, a spus patronul Universitații Craiova, Adrian Mititelu.

În luna iulie, Alexandru Badoiu a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea Poli Timișoara. În vârsta de 25 de ani, Alexandru Badoiu a debutat la Cimentul Fieni, dupa care a evoluat la CSS 1 București, CSM Reșița și Jiul.

Mediafax