Mititelu: Era injust sa câstigam meciul cu Pandurii

Apropo.ro / 28.10.2006, 14:14
Mititelu: Era injust sa câstigam meciul cu Pandurii
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca ar fi fost "injust" ca formatia olteana sa câstige meciul cu Pandurii, disputat vineri, la Caracal, în etapa a XIII-a a Ligii I, si încheiat la egalitate, scor 2-2, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Rezultatul este

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca ar fi fost „injust” ca formatia olteana sa câstige meciul cu Pandurii, disputat vineri, la Caracal, în etapa a XIII-a a Ligii I, si încheiat la egalitate, scor 2-2, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Rezultatul este echitabil, chiar daca am scapat victoria printre degete. S-a vazut ca acesti tineri jucatori nu pot evolua în 48 de ore în doua meciuri foarte importante. Mi se parea injust sa câstigam. Speram ca pâna la finalul turului sa nu mai pierdem. La 2-1 nu credeam ca vom mai fi egalati, chiar daca la 1-1 nu mai credeam ca vom mai înscrie”, a punctat Mititelu.

Si presedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, considera echitabil rezultatul de egalitate din meciul cu Universitatea Craiova. „Ambele echipe puteau câstiga, însa acest rezultat ne multumeste. Nu am vorbit cu domnul Mititelu, pentru ca eu am fost oaspete si era datoria dumnealui sa vina sa-si salute oaspetii”, a spus Condescu.

Stefan Stoica, multumit de remiza din meciul cu Pandurii

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Stefan Stoica, s-a declarat multumit de rezultatul meciului cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-2, disputat vineri, la Caracal, în etapa a XIII-a a Ligii I, desi spune ca unii jucatori nu au respectat întocmai indicatiile sale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Sunt multumit de rezultat, însa anumiti jucatori nu au facut exact ce le-am cerut eu. Îi iert, însa, pentru ca este foarte dificil sa joci, în decurs de doua zile, doua meciuri, în timp ce adversarul a avut mai multa pauza”, a spus Stoica.

Dupa ce Pandurii Târgu Jiu a înscris pentru 2-2, sustinatorii Universitatii Craiova care au luat loc la tribuna întâi a stadionului din Caracal au aruncat cu apa si seminte în oficialii gruparii gorjene, care se aflau la tribuna oficiala si s-au bucurat la golul înscris de Vojislav Vranjkovici.

Mediafax