Miu este așteptat la reunirea echipei UTA

Apropo.ro / 17.06.2007, 14:52
Miu este așteptat la reunirea echipei UTA
Fundașul Iulian Miu, care a evoluat ultima dată la Bursaspor, în perioada 2003-2006, este așteptat, luni, la reunirea echipei UTA Arad în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2007/2008, transmite corespondentul MEDIAFAX. Miu se află în discuții


Fundașul Iulian Miu, care a evoluat ultima dată la Bursaspor, în perioada 2003-2006, este așteptat, luni, la reunirea echipei UTA Arad în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2007/2008, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Miu se află în discuții foarte avansate cu conducerea clubului arădean.

El a rămas liber de contract după rezilierea contractului cu Bursaspor, în iunie 2006. După ce a plecat din Turcia, Miu și-a tratat o accidentare mai veche, în luna februarie fiind operat la glezna stângă la Bologna, unde a efectuat și recuperarea.

Directorul de imagine al UTA Arad, Marius Mitran, a declarat că au existat discuții cu Daniel Pancu, un alt român de la Bursaspor, care însă mai are contract cu gruparea din Turcia. Mitran a precizat că este puțin probabil ca Pancu să revină în România.

În urmă cu o săptămână, vicepreședintele clubului Bursaspor, Ekrem Senal, a declarat că Pancu, despre care presa a scris că ar putea pleca de la echipa din prima ligă turcă, va face parte și în sezonul viitor din formația antrenată de Bulent Korkmaz.

Mediafax