MKB Veszprem, victorie pentru Marian Cozma! (Prosport)

Apropo.ro / 15.02.2009, 18:59
MKB Veszprem, victorie pentru Marian Cozma! (Prosport)
Peste 6000 de suporteri au asistat la meciul dintre MKB Veszprem si Reale Ademar, din grupa a treia a Ligii Campionilor, scor 28-26, scrie Prosport.

Peste 6000 de suporteri au asistat la meciul dintre MKB Veszprem si Reale Ademar, din grupa a treia a Ligii Campionilor, scor 28-26.

La intrarea in sala, pentru meciul cu liderul grupei Reale Ademar, al treilea din grupele Ligii Campionilor pentru Veszprem, suporterii au primit tricouri cu chipul imprimat al handbalistului roman, dar si stegulete nationale ale Ungariei si Romaniei.

De asemenea, jucatorii unguri au purtat tricouri similare si la incalzire, iar in timpul meciului brasarde negre, la fel ca adversarii lor. In tribune, majoritatea spectatorilor a purtat tricouri cu numarul 8, cel cu care a jucat Marian Cozma, cel oficial urmand a fi retras de club, in cadrul unei ceremonii speciale.

Clubul ungar primise acceptul EHF de a amana partida cu formatia spaniola, dar antrenorul Mocsai Lajos a anuntat ca jucatorii au decis sa intre pe teren la data stabilita oficial, spunand ca tragedia de saptamana trecuta i-a intarit si mai mult si doar jucand handbal pot respecta la maximum memoria lui Marian Cozma.

Pe tot parcursul partidei, jucatorii de la Veszprem au ridicat pumnii, privind in sus si trimitand un sarut, dupa fiecare gol marcat, dedicat astfel fostului lor coechipier, al carui nume a fost scandat de mai multe ori de galerie.

Â