Mo & Randi nu schimba rețeta

Apropo.ro / 13.03.2006, 11:12
Mo & Randi nu schimba rețeta
N-au schimbat stilul prea mult. Din contra, chiar au pastrat rețeta care le-a adus pana acum succesul. Noua piesa, "Falling Asleep", semnata Morandi pastreaza efectele de clopoței, dar și pe cel de voce care se tot repeta ajungandu-se astfel la mai multe voci suprapuse.

N-au schimbat stilul prea mult. Din contra, chiar au pastrat rețeta care le-a adus pana acum succesul. Noua piesa, „Falling Asleep”, semnata Morandi pastreaza efectele de clopoței, dar și pe cel de voce care se tot repeta ajungandu-se astfel la mai multe voci suprapuse. Începutul suna un pic diferit totuși.

Va aduceți aminte de „O ploie de stele” semnata de Calin Geambașu? Ei bine, primele acorduri suna exact ca cele din piesa amintitului de care nu s-a mai auzit nimic în ultimul timp. Morandi au lansat un nou single și se pregatesc și pentru un nou album, „Mind Fields” care va fi lansat în doua saptamani. Dupa ce baieții de la O-Zone au reușit sa controleze topurile din Europa si Japonia, proiectul Morandi a luat cu asalt ascultatorii din ai multe țari europene precum Bulgaria, Belgia, Spania.

Marius Moga este cel mai cunoscut compozitor din tanara generație și se ocupa de înzestrarea cu piese a 70% din formațiile care activeaza la noi. A ajuns la București în 2000, cand a fost contactat de catre unul din Akcenți pentru a le compune cate ceva. Pe Andrei l-a cunoscut la București, unde acesta studia la Conservator. Astfel s-au pus bazele celei mai în voga trupe de la noi.

Dupa o pauza destul de mare, ținand cont de faptul ca ultimul lor single, „Beijo-uh-la-la” a fost lansat anul trecut spre vara, Morandi s-au reîntors pe piața cu „Falling Asleep”, piesa la care au filmat și un videoclip și de la care așteapta un succes la fel de mare ca cel pe care l-au adus precedentele melodii.

Despre album, baieții ne-au spus, ținand cont de faptul ca nu mai e nevoie sa se prezinte, ca albumul nu este la fel de complex, iar variația pieselor este mult mai mica, stilul cu care ne-au obișnuit regasindu-se în toate melodiile de pe material.

Baieții de la Morandi sunt foarte ocupați și greu de gasit de cand cu acest nou proiect. Cand am încercat sa vorbim cu ei, erau într-un mini-turneu de promovare în Bulgaria și cu greu am scos niște informații de la ei.

Afla mai multe despre ce mai face Mo Randi numai din

Tags: