Moarte cu repetitie, marca „Made in Romania”!

De: Dragos Tanase / 20.05.2008, 08:30
Moarte cu repetitie, marca
O batrana din Cernavoda, care a suferit un accident vascular, a fost declarata moarta de asistenta de pe ambulanta, fara cel mai banal consult.

O batrana in varsta de 84 de ani, din Cernavoda, care a suferit un accident vascular, a fost declarata moarta de asistenta de pe ambulanta chemata la locuinta acesteia, fara cel mai banal consult.

Prin urmare, politistii care faceau fotografii "cadavrului" au constatat ca femeia era in viata, aceasta reactionand la flash-urile aparatului foto.

A mai fost chemata inca o data ambulanta, care s-a dovedit a fi aceeasi, cu acelasi echipaj. De data aceasta, bolnava a fost dusa de urgenta la spital.

Dupa acest caz incredibil, pentru unii (din alte tari), dar normal pentru sistemul nostru sanitar, din nefericire, Ministerul Sanatatii a mai deschis o ancheta (a cata, oare?), asistenta si-a dat demisia, declarand ca are probleme in familie, iar batrana s-a stins, "pe bune", in spital, dupa un al doilea atac cerebral.

Incidentul vine la cateva zile dupa alt caz iesit din comun, in care cadavrul unei femei a zacut 12 ore in acelasi salon cu alte paciente ale Sectiei de Pneumoftiziologie de la Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava.

Fara comentarii! (din partea redactiei)! Din partea userilor, insa, asteptam toate comentariile posibile!