Moarte floricelelor si elefanteilor de sticla!

De: Manuela Stoicescu / 05.03.2008, 12:56
Moarte floricelelor si elefanteilor de sticla!
Aceia care s-au saturat de tarabele intesate cu elefantei, cosari, floricele din lut si frunzulite din stofa sunt invitati sa se alature protestului nostru.

Cei mai multi se revolta impotriva sarbatorii de Valentine`s Day. Se razvratesc atunci cand vine vorba de achizitionat inimioare din plus si pernute cu chipul partenerului. Martisorul sta insa la locul sau calduros, ferit de proteste si eventuale rasturnari ale traditiei.

Aceia care s-au saturat de tarabele intesate cu elefantei, cosari si alte minuni din sticla, floricele din lut si frunzulite din stofa, cozi interminabile si buchete cat jumatate de salariu sunt invitati sa se alature protestului nostru.

Spuneti-ne ce ati schimba la intreaga luna a martisorului. Si ca sa nu fiti sfiosi, incepem noi o lista pe care aveti mana libera s-o umpleti pana la refuz:

– propunem ca snurul alb-rosu sa fie inlocuit cu sireturi de pantofi, cat mai neprimavaratice si inchise la culoare;

– propunem renuntarea la traditia Babelor. Sa cosmetizam putin zilele cuprinse intre 1-9 martie, sa le facem mai potrivite epocii, sa aranjam putin legenda astfel incat in loc de babe sa avem fete una mai "buna" decat cealalta.

– propunem ca orice demna purtatoare de martisor in piept sa fie privata de cafeaua de dimineata pentru restul lunii

– propunem ca in loc de flori sa se daruiasca oficial stick-uri USB, brichete, baterii de ceas sau post it-uri

– propunem ca ziua de 8 martie sa devina "Ziua filmelor bune", in care nimeni sa nu mearga la lucru, avand obligatia sa stea acasa si sa onoreze traditia. Desigur, 9 martie va fi "Ziua de povestit filme bune"

Voi ce-ati mai adauga?

Trimite urari anti Martisor prin FREE SMS!