Moarte şocantă în ”Grey’s Anatomy”! Fanii sunt furioşi

De: Nicoleta Nicolae / 27.04.2015, 09:24

Moarte şocantă în ”Grey's Anatomy”! Fanii sunt furioşi
Serialul ”Grey's Anatomy” are milioane de fani în lumea întreagă. O adevărată isterie a fost provocată pe reţelele de socializare din cauza ultimului episod.


În ultimul episod difuzat de ABC, doctorul Derek Shepherd, rol jucat de actorul Patrick Dempsey, moare. Decesul acestuia a fost pentru fanii serialului o adevărată bombă. Unii dintre ei au scris pe Twitter că au intrat în depresie. Alţii susţin că nu se vor mai uita niciodată la serial. Alţii îşi exprimă furia faţă de scenarist şi regizor.


În episodul „How to Save a Life” al sezonului 11, maşina în care se află doctorul, care este căsătorit cu colega sa Meredith Grey (interpretată de Ellen Pompeo) este lovită de un camion, la câteva minute după ce el salvează patru victime dintr-un alt accident.

„Derek Shepherd va fi mereu un personaj extrem de important – pentru Meredith, pentru mine şi pentru fani”, a spus creatoarea serialului, adăugând că „Niciodată nu mi-am imaginat că o să îi spun ‘La revedere’ lui McDreamy”.

Aceasta schimbare a luat prin surprindere fanii serialului, având în vedere că se anunţase că Patrick Dempsey a semnat un contract pentru a rămâne în serial până în 2016.

Cât despre admiratorii lui Patrick Dempsey, aceştia îl vor revedea curând în două producţii, „The Limit” şi „Fodors”, după cum anunţă Entertainment Weekly.