”Moartea din Carpaţi”, la spălat de vase: ”Nevastă-mea m-a ameninţat”

Apropo.ro / 17.07.2018, 11:04
”Moartea din Carpaţi”, la spălat de vase: ”Nevastă-mea m-a ameninţat”
Cătălin Moroşanu, fratele său Claudiu, Gina Pistol şi Margherita de la Clejani sunt cele patru vedete din echipa lui Nea Mărin invitate în a doua ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Ca de fiecare dată, vedetele venite la Nea Mărin primesc diverse sarcini la care nici nu se aşteaptă. De data aceasta, luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu, căruia i se spune şi ”Moartea din Carpaţi”, are parte de experienţe unice. Acesta este nevoit să spele vase şi să modeleze trandafiri din marţipan, în laboratorul unei cofetării.

”Am să înjur într-una dacă mă pune să spăl vase. Eu sunt ”Moartea din Carpaţi”, cum să spăl eu vase? Acasă la mine nevastă-mea m-a ameninţat, a zis că îmi taie capul dacă mă vede că spăl vase”, a glumit Cãtãlin Moroşanu.
Pe de altă parte, luptătorul a fost încântat de faptul că a învăţat să facă ornamente din flori pentru torturi, iar cofetarul care-l învaţă are numai cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin, spre marea supărare a colegei sale Margherita.
”Numai pe el îl lăudaţi, dar vreau şi eu să primesc laude. Eu nu pot să trăiesc fără laude”, dezvăluie Margherita.

”Mi-a plăcut foarte mult, m-am simţit de parcă am făcut un mărţişor pentru mama. Mâinile mele sunt magice”, spune Moroşanu după ce reuşeşte să facă trandafirii din marţipan cu care urmează să decoreze prăjiturile pe care le va duce în restaurantul lui Nea Mărin.
Ce alte sarcini mai primesc vedetele de la Nea Mărin şi cum vor face faţă provocărilor la care sunt supuse, telespectatorii vor afla diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.