Moartea nu există, spun cercetătorii

Apropo.ro / 08.04.2013, 13:00
Moartea nu există, spun cercetătorii
Oamenii de știință susțin că moartea nu există. Ce îi face să declare asta...

Robert Lanza, doctor în medicină și specialist în biocentrism, susține că moartea nu există, de fapt, și că oamenii nu cunosc un sfârșit absolut.

Medicul are argumente științifice, legate de teoriile despre multivers, adică existența a mai multor universuri în care se întâmplă evenimente diverse.

Multiversul este format din timp, spațiu, energie, materie și legile fizicii pe care le știe toată lumea. În fiecare univers din multivers există o variantă a ființei noastre, care, evident, trăiește diferit de noi.

Viața este o aventură care transcede modul nostru banal, liniar, de gândire. Viața nu are o dimensiune liniară, ea este care o floare nemuritoare, care se întoarce mereu să anime multiversul„, scrie Robert Lanza pe blogul său.

Medicul este de părere că, daca aceste universuri paralele există, înseamnă că există o infinitate de posibilități. Dacă o persoană moare într-un univers sau în mai multe, ea va continua să trăiască în altele, deci nu va muri cu adevărat.

Știința mai spune că nimic nu dispare, ci se transformă, deci această energie nu dispare la moartea noastră, ci „călătorește” dintr-o lume în alta.