Moda pentru bărbați în 2022 – ce trenduri vor fi în top?

Apropo.ro / 29.09.2021, 18:29
Moda pentru bărbați în 2022 – ce trenduri vor fi în top?

Perioada dificilă prin care am trecut și trecem în continuare pare a fi avut repercusiuni și asupra lumii modei. Cu toate acestea, creatorii de modă nu au încetat să creeze modele inedite de articole de vestimentație, iar pantofii pentru bărbați nu lipsesc nici ei din seria de articole inedite pe care deisgnerii le-au proiectat cu un simț dezvoltat al optimismului.

Care sunt tendințele în modă pentru primăvara-vara 2022?

Creativitatea este la loc de cinste în design-urile adoptate de creatorii de modă pentru sezonul cald al anului următor. Modelele de îmbrăcăminte și încălțăminte propuse pentru anul următor sunt unele inedite: pline de culoare, de optimism, o gură de aer proaspăt pe care o așteptăm cu toții. Moda primăvară-vară 2022 poate fi caracterizată printr-un concept deosebit: energie creativă.

Negrul este lăsat deoparte pentru a face loc ținutelor în culori vibrante. Ținutele de petrecere sunt pline de slipici, cu adevărat strălucitoare, iar ținutele casual, pe care le porți zilnic pe stradă sau la muncă, redau libertatea, lejeritatea, dorința de a evada din cotidianul plictisitor. Bărbații se pot bucura de tricouri în culorile cele mai diverse la care pot alege pantofi barbati tot colorați, nemaiurmărindu-se crearea contrastelor, ci crearea unei ținute în totalitate veselă, optimistă, vie.

Pantalonii scurți tip bermude vor rămâne în top, la fel ca și anul trecut, iar bluzele fără mâneci prin care bărbații puternici își pot arăta brațele bine lucrate pot fi asortate la cele mai colorate perechi de pantaloni. De asemenea, sunt de preferat bluzele lungi, cu accente vintage, în stilul cardiganului considerat articol de vestimentație vintage prin excelență. Verdele neon, portocaliul mandarină, albastrul electric…acestea se anunță a fi culorile următoarei veri, o vară care se arată a fi plină de culoare și speranță.

Care sunt tendințele în modă pentru toamna-iarna 2022?

Și în sezonul rece se păstrează tendințele din sezonul cald. Totul este și acum plin de culoare, iar pentru obținerea nivelului dorit de confort pot fi alese articole vestimentare de mărimi mai mari. Da, pe lângă culoare, în 2022 este vorba și despre supradimensionare. Hainele oversize sunt preferate de cei care doresc să se simtă liberi, de cei care doresc să evadeze din cotidian prin ceea ce poartă. Culorile vii, strălucitoare pot fi înlocuite și de culori naturale, de la bej la albastru pastel.

Pentru că este vorba despre sezoane reci, în care temperaturile scăzute pot afecta confortul purtătorului, bluzele pe gât și hanoracele cu glugă devin cei mai buni prieteni ai celor care nu iubesc frigul. Poți asorta articolele de acest fel cu o pereche de blugi pentru barbati pentru un aspect lejer, dar și pentru un confort ridicat. Pentru că este vorba înainte de toate despre obținerea confortului termic, alege articole realizate din materiale naturale, lâna și bumbacul fiind clasicele alegeri ale tuturor în sezonul anului viitor.

Colecțiile creative de îmbrăcăminte și încălțăminte care se anunță pentru anul viitor sunt inedite prin îmbinarea mai multor aspecte și valori. Culoare, optimism, energie sunt termenii care caracterizează moda din anul 2022, iar bărbații se pot bucura la maximum de conceptele dezvoltate de creatorii de modă, având posibilitatea de a alege cele mai speciale ținute potrivite pentru ocazii deosebite.