Moda pentru rozatoare vine din New York (Video)

Apropo.ro / 02.06.2011, 17:30
La New York a avut loc un eveniment unde rozatoarele au fost in centrul atentiei. Ele sunt animale de casa si au drepturi ca toate animalutele.

Te-ai fi gandit ca soarecii sunt cele mai urate creaturi ce traiesc in New York, USA, insa nu este deloc asa. Acestea au drepturi, si-au facut loc in lumea modei si sunt respectate.

GALERIE FOTO

moda soareci

De curand, sute de iubitori de soareci s-au adunat in Manhattan pentru a lua parte la Conventia de Moda a Soarecilor, unde designerul de haine pentru animale Ada Nieves a prezentat cea mai recenta colectie vestimentara ce vizeaza aceste rozatoare.

Printre cele mai de lux piese s-au regasit rochiile de mireasa pentru soricute, costumele de ginere sau pentru evenimente speciale, cele pentru domnisoarele de onoare si multe altele.

 


Colectie de hainute pentru soricei de pe tare.ro

 

Piesele vestimentare au avut aplicatii de cristale sau inlocuitori, iar pretul de vanzare a pornit de la 80 de dolari piesa.

Soriceii au fost incantati de hainutele lor de lux. Ei sunt foarte populari astazi, iar stapanii adora sa ii imbrace la moda”, spune designerul.

moda soareci

Rochia de mireasa pentru soricuta

In ciuda repulsiei generale fata de rozatoare, soarecii sunt creaturi cu personalitate, ceea ce ii face mai usor de dresat decat un caine sau o pisica. Ele sunt prietenoase, inteligente, iubitoare si pot face tot felul de ghidusii pe care le invata.