Moda sezonului toamna-iarna 2008/2009!

Apropo.ro / 30.09.2008, 10:45
Moda sezonului toamna-iarna 2008/2009!
Cele mai noi tendinte in materie de moda vin de la United Colors of Benetton, Calvin Klein, Pepe Jeans, Sacoor Brothers, Mandarina Duck si Piazza Italia.

Baneasa Shopping City a gazduit incepand de joi, 25 septembrie, pe tot parcursul weekend-ului trecut inca o serie de prezentari fashion ale celor mai noi colectii semnate United Colors of Benetton, Calvin Klein, Pepe Jeans, Sacoor Brothers, Mandarina Duck, Piazza Italia.

Mandarina Duck a incantat publicul prezent la lansarea noii colectii de genti si accesorii cu cele mai sic modele si materiale, garantate de calitatea pielii italienesti.

Xanaka se adreseaza femeilor care iubesc stilul urban si care sunt atrase de idei inovative si accente vestimentare care sa se potriveasca in orice moment cu un stil de viata activ. Brandul este cunoscut in intreaga lume pentru tinutele confortabile si actuale, ce pot fi achizitionate fara eforturi financiare de catre un public larg de consumatori.

Pepe Jeans i-a conectat pe vizitatori prin colectia propusa pentru sezonul toamna – iarna cu atmosfera londoneza a anului 2008, oras cunoscut pentru tonul cosmopolit in materie de fashion, muzica si arta pe care il impune in intreaga lume.

Afla mai multe din "Parada colectiilor toamna-iarna 2008/2009" pe csid.ro!

Â