Moda si gadgeturi

Apropo.ro / 26.05.2006, 14:08
Moda si gadgeturi
Cea de-a doua ediție a expoziției dedicate gadget-urilor - PHOTO IMAGE COMMUNICATOR a debutat cu o prezentare inedita de moda și produse IT. Pe scena show-ului "Gadget Style Summer Collection" au putut fi urmarite creațiile caselor de moda autohtone: Tina R, Dana Iuga

Cea de-a doua ediție a expoziției dedicate gadget-urilor – PHOTO IMAGE COMMUNICATOR a debutat cu o prezentare inedita de moda și produse IT.

Pe scena show-ului „Gadget Style Summer Collection” au putut fi urmarite creațiile caselor de moda autohtone: Tina R, Dana Iuga & Narcisa Sugar, Agnes Toma, Lena Criveanu, Academia de Arte, Carmen Secareanu. Fiecare colecție a fost asociata uneia dintre marcile IT prezente în expoziția deschisa în week-end. Evenimentul a fost prezentat de Mihai Morar și Daniel Buzdugan.

MediaGalaxy a prezentat, sub sloganul „Traiește experiența multimedia!”, noul concept „Trend’Y R’Evolution”. Momentul artistic, oferit de actorii Liliana Pana și Radu Zettu, a sugerat ca în universul multimedia creat la Media Galaxy poți gasi ușor orice gadget al momentului.

Media Galaxy a ales Tina R Jeans Collection în tendințele internaționale ale creației casual. Fotomodelele nu au întâmpinat probleme în a prezenta o gama larga de produse IT de vreme ce au purtat hainele comode semnate Tina R.

Suita de Oscar prezentata de ORION a cuprins noile MP3-playere și DVD-playere și a îmbracat colecția „New Man in the City” semata de Dana Iuga și Narcisa Shugar. Chiar daca au fost masculine, costumele au fost prezentate de modele feminine pentru a contura ideea de non-conformism, extravaganța și lejeritate.

Camerele foto Sony CyberShot au redat culoarea colecției „New Black and White” semnata de Agnes Toma. Nume deja consacrat al modei romanești, Agnes Toma a realizat special pentru „Photo Image Communicator” un studiu în alb și negru. Noile camere foto recomandate de Sony pentru sezonul estival au surprins echilibrul colecției între creativitate, sensibilitate, pragmatism și act artistic.

Carmen Secareanu a combinat inul și bumbacul cu matase și organza, prezentând haine lejere, comode și elegante, în ton cu gadget-urile Logitech purtate, firesc, de manechine.

Prezentat în premiera la „Photo Image Communicator”, telefonul LG Chocolate s-a asortat colecției „First Spring” semnata de creatoarea Lena Criveanu. Colecția pret-a-porter pentru primavara/vara, proaspata și revigoranta, a fost la fel de apetisanta ca și noul LG Chocolate.

Samsung a ieșit în evidența printr-o colecție avangardista fascinanta, intitulata „Black Magic White” de la Academia de Arte. Hainele au fost reinventate, iar fotomodelele au folosit telefoanele mobile de la Samsung pentru a anunța publicul.

Alaturi de gamele diverse de gadget-uri IT la Photo Image Communicator este prezentat și unul auto. Noul RENAULT Clio poate fi admirat pe toata durata expoziției.

În perioada expoziției, pasionații de tehnologii digitale vor primi raspuns cautarilor de gadget-uri de la sponsorii SONY, LG, ORION, SAMSUNG, LOGITECH. De dimineața pâna seara, IMATECh va acorda ședințe foto speciale vizitatoarelor din Feeria.

Expoziția este amplasata în centrul comercial Feeria din Baneasa și reunește nume sonore de producatori de tehnologie.