Modelul Alina Văcariu a ajuns broker pe Wall Street

De: Gabriela Voicu / 02.03.2013, 17:00
Modelul Alina Văcariu a ajuns broker pe Wall Street
Alina Văcariu (28 de ani) este model originar din Suceava, care de ani buni lucrează în SUA, unde se poate lăuda și cu cariera de broker pe Wall Street.

Este puțin cunoscută în țară, însă i-a fascinat pe americani cu frumusețea și cu inteligența ei. Alina Văcariu (28 de ani) este model originar din Suceava, care de ani buni lucrează în SUA, unde se poate lăuda și cu cariera de broker pe Wall Street!

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

Alina Văcariu are studii economice universitare și postuniversitare și muncește în SUA nu doar ca model, ci și pe postul de consultant financiar. Deși putea să câștige în continuare mulți bani din cariera de model, mai ales că ajunsese să lucreze pentru Victoria’s Secret, Alina a încercat și mesria de „stock broker” pe Wall Street, celebra stradă din New York, unde miliardele de dolari sunt manevrate cu abilitate de bancheri spilcuiți.

Alina Văcariu

„Sunt stock broker, lucrez cu bani, supraveghez tranzacții, întâlnesc oameni puternici… Îmi place la nebunie meseria de broker pe Wall Street. Aici nu e loc de greșeli. Ador intensitatea cu care se abordează fiecare situație”, a declarat focoasa brunetă pentru presa locală.

Deși are tot ce-și dorește, inclusiv un soț care-i este alături de 13 ani, Alina încă mai visează să joace în filme, la Hollywood: „Mai am un ideal, să ajung o actriță celebră, cunoscută de toată lumea. N-am renunțat la acest vis nicio clipă”, a încheiat Alina.