Modelul anului

Apropo.ro / 27.06.2007, 13:17
Modelul anului
Audi R8 nu este Modelul Anului, dar poate sa devina. În schimb, Claudia Neghina este. Deci, un duel atipic între una dintre cele mai frumoase mașini și una dintre cele mai frumoase femei din România. Daca va spun ca la ședința foto Claudia ne-a tratat cu fundul, s-ar

Audi R8 nu este Modelul Anului, dar poate sa devina. În schimb, Claudia Neghina este. Deci, un duel atipic între una dintre cele mai frumoase mașini și una dintre cele mai frumoase femei din România.

Daca va spun ca la ședința foto Claudia ne-a tratat cu fundul, s-ar putea sa ziceți ca are fițe. Ei bine, nu. Are unul dintre cele mai frumoase posterioare pe care Dragoș, fotograful nostru, le-a surprins vreodata, în imagini.

Modelul Anului 2006 în România, Claudia, este genul de femeie care traiește mai mult în strainatate decît pe meleagurile noastre. Daca face modelling de vreo 10 ani și are în book prezentari pentru Channel, Valentino, Donna Karan sau coperți pentru revista Elle, aceasta este prima ei ședința foto cu o mașina. La 25 de ani, Claudia conduce un superb MG TF roșu, o decapotabila perfecta pentru o blonda cu picioare lungi.

Și pentru ca pictorialul a fost cu Audi R8, a ținut sa ne spuna ca a învațat sa conduca tot pe un Audi, dar pe un mai „modest” TT. Acum viseaza la o mașina de patru locuri, ceva mai încapatoare. Și daca va gîndiți prea departe, nu o vrea pentru copii, pentru ca înca nu îi are în plan.

„R8-ul asta e foarte frumos, atrage privirea instant. Și cred ca e și foarte puternic, dupa cum suna motorul. Din pacate însa, nu prea cred ca pot sa o țin la mine acasa, în spatele blocului”.

Deci, aceasta este posesoarea celui mai frumos fund vazut de noi în ultima vreme. Pe Audi R8 cred ca-l cunoașteți din numarul precedent, cînd a fost testat pe circuitul de la Nurburgring. Motor V8 de 4,2 litri, 420 de cai, tracțiune quattro, adica toate ingredientele tipice Audi. Și un preț pe masura: 120 de mii de euro. Cu toate acestea, toate cele 9 mașini allocate pentru România au fost deja vîndute, așa ca, probabil, aveți mai multe șanse sa o scoateți pe Claudia la o cafea, decît sa puneți mîna pe un R8.

Doar ca, ținînd cont de dimensiunile perfecte, 90-60-90, va va fi destul de greu sa o convingeți și mai ales sa o prindeți acasa. Drumurile Paris – Roma – Milano – Barcelona – Madrid, adica locurile unde prezinta moda sau diverse spectacole pentru Fashion TV, fac din Claudia un adevarat cetațean european.

Pe la noi, o gasim ori în ProMotor (emisiune, site, revista), ori pe la diferite evenimente, gen botezul lui Mutu, Gala Fotbalului Românesc (pe care o prezinta de cîțiva ani), ori pe la diferite concursuri de miss, pe care, normal, le prezinta.

Ce mai urmeaza? O noua mașina, poate un rol de actrița de telenovele („dupa ce ma las de modelling, peste cîțiva ani”), o serie de reclame în State, unde va deveni imaginea bauturilor energizante Rockstar și, speram noi, o reîntoarcere la ProMotor, pentru o ședința foto pentru calendarul pe 2008. La final, lansam și o provocare pentru numeroasele domnișoare care se cred mai „bine” decît Claudia Neghina.

Va așteptam pe voi sau pozele voastre, la redacție, pentru a va gasi loc într-un viitor pictorial.

Mai multe pe promotor.ro

Tags: