Modelul cu talia de 33 cm socheaza lumea modei

Apropo.ro / 30.08.2011, 09:48
Modelul cu talia de 33 cm socheaza lumea modei
Noul numar al revistei Vogue (editia italiana) starneste controverse din cauza modelului ales pentru coperta.

Pe coperta noului numar al editiei italiene Vogue apare un model cu talia de doar 33 de centimetri.

Editia din luna septembrie a revistei italiene este dedicata stilului gotic si este realizata pentru a o onora pe Ethel Granger, femeia cu cea mai mica talie din lume.

Modelul Stela Tennant apare pe coperta revistei purtand o jacheta neagra si avand talia stransa intr-un corset de doar 33 de centimetri. Ea tine in mana o foarfeca pregatita sa taie, este machiata si coafata in stil gotic si poarta in nas un cercel rotund.

Ethel Granger

Ethel Granger, care a decedat in anul 1982, inca detine recordul pentru cea mai mica talie modificata din lume, care masoara 33 de centimetri. De-a lungul vietii, femeia a purtat cercei tribali in nas, in obraji sau chiar in buze.

Coperta revistei va starni cu siguranta multe controverse. Recent, Vogue Italia a fost obligata sa-si ceara scuze dupa ce a publicat un articol in care a scris ca cerceii in forma de inel sunt numiti „cercei de sclavi”.

Nu este prima data cand Vogue Italia abordeaza subiecte delicate. Ei au mai realizat un pictorial care a starnit controverse din pricina conexiunii cu cazul deversarii petroliere din Golful Mexic.