Modelul Jacquelyn Jablonski, fara sani pe coperta revistei Vogue

Apropo.ro / 30.11.2011, 14:08
Modelul Jacquelyn Jablonski, fara sani pe coperta revistei Vogue
O imagine a frumoasei Jacquelyn Jablonski a fost retusata atat de mult in Photoshop, incat modelului nu i se mai vad sanii.

Jacquelyn Jablonski apare pe coperta celui mai recent numar al revistei Vogue Turcia. Modelul arata extraordinar, dar nu si daca privirea coboara spre decolteul ei, din care pare ca ii lipsesc sanii cu desavarsire.

In plus, o linie pala la nivelul gatului pare sa reprezinte dovada ca fotografia ei a fost intens prelucrata in Photoshop. Astfel, ne putem gandi ca s-a intervenit si la nivelul pieptului modelului, rezultatul fiind dezastruos.

Jacquelyn are 19 ani si a pozat pentru brand-uri celebre, precum Givenchy, Hermès, Dolce & Gabbana and Calvin Klein.

Candice Swanepoel, unul dintre cele mai cunoscute modele de la Victoria’s Secret, a fost si ea modificata pentru afisele de promovare a marcii. Bratul modelului pare nefiresc de subtire in partea de sus, iar la nivelul taliei corpul arata foare ciudat. Pare ca cineva s-a jucat in Photoshop, fara a avea experienta in editarea foto.

Nu este pentru prima oara cand cei de la Victoria’s Secret gafeaza in privinta retusarii fotografiilor, greselile lor fiind memorabile: modele fara brat, fara buric si alte astfel de „boacane”.