Modelul român care poza topless încă de la 14 ani. Era servită cu droguri şi alcool în cluburi

De: Cristiana Trifu / 20.08.2018, 15:47
Modelul român care poza topless încă de la 14 ani. Era servită cu droguri şi alcool în cluburi
Revista Vogue nu va mai angaja modele cu vârsta sub 18 ani, după experienţe nefericite reclamate de mai multe tinere, printre care şi Andreea Diaconu. Românca a povestit că i s-a cerut să pozeze topless încă de la 14 ani, iar la 16 ani era trimisă în cluburi în care era servită cu alcool şi droguri.

Printre argumentele care susţin hotărârea celebrei publicaţii de modă şi stil se numără şi cazul modelului român Andreea Diaconu, care a lucrat pentru companii precum Gucci, Dolce & Gabbana sau Belstaff.

Tânăra a povestit că i s-a cerut să pozeze topless încă de la vârsta de 14 ani, iar la 16 ani, era trimisă în cluburi în care drogurile şi alcoolul îi erau oferite în mod curent, chiar dacă le-a refuzat. În afara cazului Andreei Diaconu, publicaţia citează şi experienţele avute de modele precum Pasha Harulia şi Imaan Hammam, care au început să pozeze de la 14 ani, petrecând uneori până la 20 de ore în şedinţe foto. 

Andreea Diaconu, în vârstă de 27 de ani, este unul dintre cele mai celebre modele din România la nivel internaţional. A apărut pe copertele unor reviste din Franţa, România, Rusia, Spania şi Elveţia. A pozat pentru Vogue pentru prima dată la vârsta de 21 de ani. În 2014, a pozat pentru Belstaff într-o şedinţă foto alături de David Beckham. A fost descoperită ca model la vârsta de 11 ani şi a obţinut primele contracte la 13 ani.

Foto Facebook