Modelul Vaso Kollida, vedeta petrecerii Playboy din Brasov

Apropo.ro / 25.11.2011, 15:48
Playboy o aduce in acest weekend pe frumoasa Vaso Kollida, model international si vedeta Playboy Grecia, la petrecerea din club Kasho, in Brasov.

Playboy o aduce in acest weekend pe frumoasa Vaso Kollida, model international si vedeta Playboy Grecia, la petrecerea din club Kasho, in Brasov.

Alaturi de ea si de alti „iepurasi”, vor incinge spiritele vedetele Playboy autohtone Daniela Crudu si Madalina Pamfile.

Petrecerea incepe sambata, 26 noiembrie, la miezul noptii, iar organizatorii au pregatit mai multe momente speciale.

Petrecere Playboy

Cei care aleg sa se distreze in clubul Kasho vor avea ocazia sa deguste cocktail-uri preparate chiar de vedetele Playboy, iar Madalina Pamfile va incanta audienta cu un dans provocator intr-o imensa cupa de sampanie.

Distractia nu se opreste aici: pe langa sansa de a se fotografia si de a obtine autografe de la frumoasele invitate, cei mai indrazneti petrecareti vor fi premiati in stil Playboy.

Vaso Kolida, la petrecerea Playboy din Brasov

Vaso Kollida, invitata speciala a petrecerii Playboy, si-a inceput cariera in modeling la 16 ani si are un palmares impresionat. Ea are nenumarate campanii publicitare la activ, a prezentat pentru cei mai importanti designeri din tara natala, dar si pe podiumuri din strainatate. Superba grecoaica a pozat pentru reviste celebre precum Vogue (coperta), InStyle, Grazia, Maxim, Madame Figaro, Mirror, Glamour, Life si altele. Ea s-a facut remarcata in Playboy, in 2006, cand a castigat titlul de playmate Grecia si devenit vedeta a revistei.