Modexpo deschide porțile manifestarilor Romexpo

Apropo.ro / 21.02.2006, 13:07
Modexpo deschide porțile manifestarilor Romexpo
Prima fila a calendarului expozițional Romexpo 2006 este dedicata elegantei, care, iata, începând din acest an ne regaleaza cu doua ediții ale prestigioasei manifestari Modexpo, in perioada 23-26 februarie. Astfel, la fiecare început de primavara și toamna,

Prima fila a calendarului expozițional Romexpo 2006 este dedicata elegantei, care, iata, începând din acest an ne regaleaza cu doua ediții ale prestigioasei manifestari Modexpo, in perioada 23-26 februarie. Astfel, la fiecare început de primavara și toamna, creatorii de moda ne vor ține la curent cu tendințele urmatoarelor sezoane și asta întrucât, chiar daca moda este trecatoare, ea suscita permanent interesul celor ce vor sa fie în pas cu tendințele de ultima ora.

Obiectivul urmarit este de a veni în sprijinul specialiștilor din domeniu, oferindu-le cele mai recente creații vestimentare, accesorii, încalțaminte și marochinarie, precum și ultimele colecții de sezon. În plus, oferta Modexpo este una extrem de atractiva atât pentru comercianții și reprezentanții marilor lanțuri de magazine, cât și pentru publicul larg, toți având posibilitatea de a intra în contact direct cu producatori și importatori din acest domeniu.

Firme de renume din țara și din strainatate își dau întâlnire la complexul expozițional Romexpo, pentru a confrunta cererea și oferta și pentru a da celor interesați prilejul de a alege cele mai noi creații vestimentare, pretabile oricarui buget.

Modexpo ofera specialiștilor ocazia cea mai propice de a se reuni pentru a-și prezenta reciproc noutațile și pentru a-și împartași experiența acumulata, de a stabili strategii comune de adaptare la cerințele pieței europene și, nu în ultimul rând, de a face fața concurenței acerbe a produselor de provenienta indoielnica.

Din acest an vor exista o editie Modexpo in luna februarie si una in septembrie, cea din aceasta luna urmand sa se desfasoare pe parcursul a patru zile, incepand cu data de 23 februarie.

„Piata a cerut acest lucru si noi ne-am conformat – a declarat Tiberiu Pap, director de targuri si expozitii al Romexpo.

Evenimentul Modexpo, la care vor participa 70 de firme din sapte tari (printre care se numara Italia, Germania si Marea Britanie), este structurat in 3 sectiuni: expozitia de tendinte, care va prezenta liniile de creatie definitorii pentru sezonul primavara-vara 2006 sub aspect cromatic, materiale utilizate, linii vestimentare etc. si va beneficia de prezenta unor designeri de renume, prezentari de moda si expozitia de contractari.