Modificari de trasee RATB

Apropo.ro / 18.10.2008, 07:00
Modificari de trasee RATB
Bucurestenii care locuiesc in zona Bulevardului Garii Obor vor avea de suferit din cauza lucrarilor la carosabil

Din cauza executarii de lucrari la carosabil, RATB modifica, timp de o saptamana,  traseele mijloacelor de transport in comun care circula in zona Bd. Garii Obor. Va prezentam comunicatul RATB:

"In vederea executarii lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier pe Bd. Garii Obor, in zona capatului de linie ”Baicului”, in perioada 18.10 – 24.10.2008 se vor lua urmatoarele masuri:

Autobuzele liniei 143 vor circula pe un traseu prelungit de la cap de linie ”Baicului” prin Str. Baicului, Sos. Pantelimon, cu intoarcere prin Bd. Ferdinand, Bd. Garii Obor, apoi traseul de baza.

Autobuzele liniei 682 vor circula pe un traseu prelungit de la cap de linie ”Baicului” prin Str. Baicului, Sos. Pantelimon, cu intoarcere prin Str. Ziduri Mosi, apoi traseul de baza.

Autobuzele liniei 634 vor circula intre ”Gara Obor si ”Romprim”, pe Bd. Ferdinand, Sos. Mihai Bravu, Calea Vacaresti si Sos. Oltenitei.

Troleibuzele liniilor 69 si 85 vor circula pe traseul de baza pana la Piata Pache Protopopescu (Izvorul Rece), apoi pe un traseu modificat prin Bd. Pache Protopopescu, Str. Matei Voievod, Str. Vatra Luminoasa pana la Stadionul National.

Pentru preluarea calatorilor se va infiinta linia naveta de autobuze 685 care va functiona intre “Baicului” si “Foisorul de Foc”, pe Str. Baicului, Sos. Pantelimon si Bd. Ferdinand"