Modificari linii RATB

Apropo.ro / 31.05.2007, 09:18
Modificari linii RATB
In vederea executarii lucrarilor pentru realizarea structurii de rezistenta a pasajului subteran in zona caii de rulare din Piata Eroii Revolutiei, precum si a demararii lucrarilor la calea de rulare si in intersectia Str. Liviu Rebreanu/Bd. 1 Decembrie 1918, in


In vederea executarii lucrarilor pentru realizarea structurii de rezistenta a pasajului subteran in zona caii de rulare din Piata Eroii Revolutiei, precum si a demararii lucrarilor la calea de rulare si in intersectia Str. Liviu Rebreanu/Bd. 1 Decembrie 1918, in perioada 02.06 (sambata) ora 00:30 – 04.06.2007 (luni) ora 04:15, se intrerupe alimentarea cu energie electrica a retelei de contact si implicit circulatia tramvaielor in Piata Eroii Revolutiei.

Din aceasta cauza liniile din zona vor functiona pe trasee modificate, astfel:

Linia 7 va functiona numai intre CFR Progresul si Sura Mare, pe Sos. Giurgiului.

Linia 15 va functiona pe traseul actual intre Complex RATB Titan si intersectia Bd. Camil Ressu/Sos. Mihai Bravu, apoi modificat in ambele sensuri prin Sos. Mihai Bravu, Cal. Vacaresti, Sos. Oltenitei pana la cap linie Sura Mare.

Linia 23 va functiona intre Complex RATB Titan si Zetarilor, pe Bd. Th. Pallady, Bd. Camil Ressu, Sos. Mihai Bravu, Cal. Vacaresti, Sos. Oltenitei, Sos. Giurgiului, Str. Anghel Alexandru, Str. Zetarilor.

Linia 19 se suspenda

Pentru asigurarea unei legaturi directe intre CFR Progresul si Piata Unirii se infiinteaza linia 57 de tramvaie, care va functiona pe Sos. Giurgiului, Str. Anghel Alexandru, Str. Zetarilor, Prelungirea Ferentari, Cal. Ferentari, Cal. Rahovei, Bd. George Cosbuc, Bd. Regina Maria.

Pentru preluarea calatorilor de pe Str. Liviu Rebreanu si Bd. 1 Decembrie 1918 se infiinteaza linia naveta 623, care va functiona intre Faur Poarta 4 si intersectia Bd. Camil Ressu/Str. Dristorului pe Bd. 1 Decembrie 1918, Str. Liviu Rebreanu, Bd. Camil Ressu, cu intoarcere prin Sos. Mihai Bravu, Str. Dristorului, Bd. Camil Ressu, apoi traseul de ducere.

Pentru preluarea calatorilor de pe Cal. Serban Voda, Bd. Gh. Sincai, Str. Nerva Traian, Bd. Octavian Goga, Cal. Dudesti, linia 323 de autobuze va functiona cu parc suplimentat pe un traseu prelungit de la Pod Timpuri Noi pana la Bd. Camil Ressu, pe Str. Nerva Traian, Bd. Octavian Goga, Cal. Dudesti, Sos. Mihai Bravu, Str. Dristorului cu intoarcere pe Bd. Camil Ressu si Cal. Dudesti, apoi traseul de ducere.

Modificarile prezentate mai sus, se vor aplica si in zilele de 9, 10, 16, 17 si 23, 24 iunie 2007.

Abonamentele eliberate pe linia 7 vor fi valabile si pe linia 57, iar cele eliberate pe linia 19 vor fi valabile si pe liniile 15 si 23.

De asemenea, abonamentele eliberate pe liniile 15, 19 si 23 vor fi valabile si pe linia 323, iar cele eliberate pe linia 23 vor fi valabile si pe linia naveta 623.

Incepand cu data de 04.06.2007(luni) liniile 7, 15, 19 si 323 revin pe traseele anterioare zilei de sambata 02.06.2007 iar linia 57 se suspenda.

De asemenea, ca urmare a continuarii lucrarilor la calea de rulare in intersectia Str. Liviu Rebreanu/Bd. 1 Decembrie 1918, linia 23 va functiona intre Complex RATB Titan si Zetarilor, pe Bd. Th Pallady, Bd. Camil Ressu, Cal. Dudesti, Bd. Octavian Goga, Str. Nerva Traian, Bd. Gh. Sincai, Cal. Serban Voda, Sos. Giurgiului, Str. Anghel Alexandru, Str. Zetarilor.

Pe toata perioada lucrarilor atat in intersectia Str. Liviu Rebreanu/Bd. 1 Decembrie 1918, cat si in perioadele cand se vor executa lucrari de consolidare a pasajului subteran în zona caii de rulare din Piata Eroii Revolutiei, se mentine in functiune linia naveta 623 intre Faur Poarta 4 si intersectia Bd. Camil Ressu/Str. Dristorului, pe Bd. 1 Decembrie 1918, Str. Liviu Rebreanu, Bd. Camil Ressu, cu intoarcere prin Sos. Mihai Bravu, Str. Dristorului, Bd. Camil Ressu apoi traseul de ducere.