Modul oribil în care o familie și-a pierdut fiica

De: Gabriela Voicu / 22.05.2013, 12:15
Modul oribil în care o familie și-a pierdut fiica
O fetiță în vârstă de 10 ani, din California, SUA, a fost ucisă într-un mod greu de imaginat chiar sub privirile părinților ei.

O familie din SUA este în șoc după ce și-a pierdut fiica într-un mod greu de imaginat, sâmbătă noapte. Copila în vârstă de zece ani a fost omorâtă în casă, chiar sub privirile părinților.

Într-o seară cei trei se uitau la televizor când pereții casei au fost ciuruiți de zeci de gloanțe. În urma împușcăturilor, micuța Elvira Campos a fost lovită mortal.

Elvira a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu au reușit să o salveze.

Elvira Campos

Mama ei a fost împușcată în braț, iar tatăl ei a fost rănit la umăr. Fratele fetiței se afla în altă cameră și nu a fost rănit. Tatăl copiilor a declarat că nu înțelege de ce atacatorii au ales casa lor, potrivit Huffington Post.

Din nefericire, anchetatorii nu au prea multe indicii despre criminali, dar sunt convinși că atacul nu a fost întâmplător și că cine a tras știa că în casa din California se aflau și copii.

Polițiștii au aflat că nici părinții Elvirei, nici fratele acesteia, în vârstă de 20 de ani, nu fac parte din grupări obscure.