Mohombi lansează un nou single în Romania, “Movin’”

Redacția / 23.07.2014, 08:00
Mohombi lansează un nou single în Romania, “Movin’”
Mohombi, cântăreţul suedez de origine africană ale cărui piese se aud în toate cluburile din lume, lansează astăzi o nouă piesă în România, alături de MediaPro Music, “Movin’”.
“ ‘Movin’ este primul single de pe următorul meu album, ‘Universe’. Privesc cariera mea ca pe un meci de box, iar acest single reprezintă practic debutul rundei a doua”, a spus Mohombi. 
 
Mesajul piesei este unul optimist: “Viaţa este grea în ziua de azi pentru cei mai mulţi oameni, aşa că vreau să le aduc fanilor mei câteva minute de bucurie, libertate şi fericire, prin intermediul muzicii mele”, a spus artistul. 
 
Foto: Mediafax – Silviu Matei
 
Cântăreţul a vizitat deja România, in 2011 cântând chiar în cadrul emisiunii “Vocea României”. “Am o relaţie foarte strânsă cu fanii din România, sprijinul şi iubirea pe care le simt din partea lor sunt minunate! Abia aştept să ajung din nou în România, pentru a susţine un concert! Vă iubesc!”, a încheiat Mohombi. 
 
Piesa Mohombi feat. Birdman, KMC & Caskey– “Movin’” beneficiază şi de un videoclip incendiar, pe care îl puteţi urmări aici: