Moise Guran şi Biziday vin la Digi 24

De: Nicoleta Nicolae / 10.08.2015, 18:00
Moise Guran şi Biziday vin la Digi 24
Din această toamnă, echipa Biziday se alătura proiectului Digi24. Moise Guran şi colegii săi vor realiza emisiunea „Biziday” şi campania “Clubul celor care muncesc în România” la Digi24.

“Emisiunea Biziday este una de conţinut, ne-am străduit întotdeauna să analizăm şi să comentăm, să explicăm pe înţelesul tuturor cele mai relevante evenimente din societatea noastră. Fără parti-pris-uri şi fără prejudecăţi. Aceasta este definiţia Digi24, compatibilitatea este evidentă şi deci alegerea mea nu a fost una dificilă”, spune Moise Guran, realizator Biziday.

Digi24 rămâne consecvent angajamentului de acurateţe, echilibru şi echidistanţă pe care şi l-a asumat în faţa telespectatorilor. Ne dorim să fim cea mai consistentă alternativă la oferta de informare şi ne întărim echipa cu care să ne atingem toate obiectivele. “Ne bucurăm că ni se alătura un jurnalist de talia lui Moise Guran, pe care îl cunosc de 16 ani. Ne-am întâlnit în mai multe redacţii, am lucrat împreună şi am continuat să colaborăm chiar şi atunci când n-am mai lucrat împreună. Ne reîntâlnim pentru a dezvolta proiectul Digi24”, spune Cosmin Prelipceanu, redactor-şef Digi24.