Moldovan apune ca Paven i-a cerut 75.000 de euro

Apropo.ro / 05.08.2004, 10:41
Moldovan apune ca Paven i-a cerut 75.000 de euro
Atacantul echipei Apulum Alba Iulia, Tiberiu Moldovan, susține ca fosta lui prietena, Maria Paven, i-a cerut 75.000 de euro pentru a-și retrage plîngerea penala depusa împotriva sa, sub acuzația de vatamare corporala grava. "În prima faza mi-a cerut suma de 75.000 de euro

Atacantul echipei Apulum Alba Iulia, Tiberiu Moldovan, susține ca fosta lui prietena, Maria Paven, i-a cerut 75.000 de euro pentru a-și retrage plîngerea penala depusa împotriva sa, sub acuzația de vatamare corporala grava.

„În prima faza mi-a cerut suma de 75.000 de euro pentru a-și retrage plîngerea penala! Am ramas interzis în momentul respectivÂ… Am crezut ca ma confunda cu Ronaldo sau cu Mutu! De unde sa dau atîția bani, dupa doar un an petrecut în Divizia A ?” a precizat Tibi Moldovan.

Jucatorul echipei Apulum a adaugat ca, în urma negocierilor cu Maria Paven, fosta lui prietena i-ar fi cerut 25.000 de euro pentru retragerea plîngerii, solicitare pe care a considerat-o exorbitanta.

Parchetul Judecatoriei Tîrgu Mureș a stabilit, la sfîrșitul lunii iulie, ca Tiberiu Moldovan sa fie trimis în judecata, sub acuzația de vatamare corporala, dupa ce Maria Paven, din Sebeș, l-a reclamat ca a batut-o, într-o discoteca din Tîrgu Mureș. În urma disputei, tînara a suferit o fractura de mandibula, avînd nevoie de 60 de zile de spitalizare.

Maria Paven nu a putut fi contactata în legatura cu afirmațiile facute la adresa ei de fotbalistul echipei Apulum.

Mediafax