Moldovan il asteapta pe Iordanescu

Apropo.ro / 31.03.2004, 08:59
Moldovan il asteapta pe Iordanescu
Atacantul Viorel Moldovan a declarat, marți, ca principala prioritate pentru el ramîne clubul FC Nantes, însa a menționat ca așteapta vizita selecționerului României, Anghel Iordanescu. "Aștept ca selecționerul sa vina aici pentru ca am multe lucruri sa-i

Atacantul Viorel Moldovan a declarat, marți, ca principala prioritate pentru el ramîne clubul FC Nantes, însa a menționat ca așteapta vizita selecționerului României, Anghel Iordanescu.

„Aștept ca selecționerul sa vina aici pentru ca am multe lucruri sa-i spun”, a afirmat Moldovan.

Selecționerul Anghel Iordanescu a declarat, luni, la reunirea echipei naționale a României pentru meciul amical cu Scoția, ca, daca va fi nevoie, se va întîlni cu Viorel Moldovan, pentru a discuta despre o eventuala revenire a sa la prima reprezentativa.

„Nu am uitat ca selecționerul este cel care m-a ajutat sa debutez și am mare respect pentru el. Însa, sînt suparat”, a spus Moldovan.

Potrivit AFP, supararea lui Moldovan este cauzata de faptul ca atunci cînd traversa o perioada mai dificila în urma transferului în Emiratele Arabe Unite, Iordanescu nu l-a ajutat.

„Eu sînt orgolios, știu ce îmi va spune, însa pentru mine prioritatea este clubul”, a spus atacantul român, care a marcat 16 goluri în 13 meciuri de la revenirea la FC Nantes, în luna ianuarie. În clasamentul golgheterilor, Moldovan ocupa locul 11 cu 11 goluri marcate în campionatul Franței, dupa numai trei luni de activitate.

Viorel Moldovan s-a retras din echipa naționala la începutul anului 2003.

Atacantul român candideza, alaturi de elvețianul Alexander Frei de la Rennes și de francezul Vikash Dhorasso de la Lyon, pentru titlul de jucatorul lunii martie, trofeu atribuit de cotidianul L’Equipe și postul TV Canal +.

Mediafax