Moldovan: Ne-a fost propus portarul brazilian Andrade

Apropo.ro / 10.07.2007, 08:56
Moldovan: Ne-a fost propus portarul brazilian Andrade
Directorul sportiv al FC Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, luni, agenției MEDIAFAX, ca portarul brazilian de cetațenie portugheza, Elinton Sanchotene Andrade, a fost propus gruparii giuleștene de catre un impresar, dar a precizat ca sunt șanse mici ca transferul

Directorul sportiv al FC Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, luni, agenției MEDIAFAX, ca portarul brazilian de cetațenie portugheza, Elinton Sanchotene Andrade, a fost propus gruparii giuleștene de catre un impresar, dar a precizat ca sunt șanse mici ca transferul sa se realizeze.

„Portarul Andrade ne-a fost propus de un impresar. L-am vazut, totul pare în regula cu el, dar nu sunt sigur ca îl vom lua. Am și vorbit despre situația lui, nu are pretenții prea mari, dar nici daca pleaca Edel Apoula Bete nu cred ca îl vom aduce”, a spus Moldovan.

Oficialul rapidist a explicat ca el ar opta pentru promovarea celorlalți doi portari din lot, Mihai Minca și Andrei Marinescu, decât pentru achiziționarea unei rezerve pentru Danuț Coman. „Sunt doi jucatori buni, care nu au avut timp sa joace pentru a arata ce pot. Lipsa de experiența a facut ca sezonul trecut când am avut nevoie de ei sa nu dea randamentul așteptat. Dar eu sunt sigur ca încet-încet vor dovedi ca ne putem baza pe ei”, a afirmat directorul sportiv.

Viorel Moldovan a precizat totuși ca nu s-a luat o decizie suta la suta în ceea ce îl privește pe Elinton Sanchotene Andrade. „Vom mai discuta, eu merg mâine (n.r. – marți) în Elveția. Trebuie sa vedem ce spune și Cristiano Bergodi”, a adaugat Moldovan.

Elinton Sanchotene Andrade are 28 de ani și a mai evoluat la cluburile Centro de Futebol Zico (1998-2000), Clube de Regatas Flamengo (2003), Rio Claro Futebol Clube (2003), Bangu Atlético Clube (2004), Fluminense Foot Ball Club (2004), Clube de Regatas Vasco da Gama (2005) și Ascoli Calcio (2006).

Mediafax