Moldovan: „Nu am renuntat la Curtean si Deac!” (Prosport)

Apropo.ro / 22.12.2008, 15:30
Moldovan:
Viorel Moldovan spera ca pana la finele anului sa-i aduca la Vaslui pe jucatorii pe care si-i doreste, scrie Prosport.

Viorel Moldovan spera ca pana la finele anului sa-i aduca la Vaslui, cu acte in regula, pe jucatorii pe care si-i doreste.

"Am urmarit cativa jucatori interesanti, dar nu e nimic concret. Suntem in discutii cu cativa fotbalisti din strainatate, dar si din Romania, insa nu s-a semnat oficial nimic. Macedonia, Bulgaria, Portugalia si Germania, sunt tarile unde am fost la cateva partide si am pus ochii pe cativa fotbalisti tineri. Avem nevoie de astfel de jucatori, de caracter, dornici de performanta, care sa se integreze cat mai repede in lotul nostru", a spus Moldovan, care a recunoscut ca pe lista sa se afla in continuare Ciprian Deac de la CFR Cluj, Alexandru Curtean de la Gaz Metan Medias, dar si stelistul Ionut Rada:

"Nu am renuntat la ideea de a-i aduce la Vaslui pe Ciprian Deac si Alexandru Curtean. Cluburile de care apartin cei doi jucatori sunt foarte mari si, de aceea, tratativele s-au blocat pentru moment. Ionut Rada asteapta sa vada daca prinde vreun transfer in strainatate. Daca nu, el a promis conducerii ca se va transfera la Vaslui".

Mai multe detalii despre declaratia lui Viorel Moldovan, pe Prosport.ro

Foto: MediafaxFoto