Moldovan: Nu e ușor sa faci o echipa buna cu bani puțini

Apropo.ro / 11.07.2007, 09:52
Moldovan: Nu e ușor sa faci o echipa buna cu bani puțini
Directorul sportiv al FC Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, marți, la Aeroportul Henri Coanda, ca nu are la dispoziție un buget bine stabilit pentru achiziții, menționând ca îi este greu sa contruiasca o echipa buna cu bani puțini. "Nu e ușor sa faci

Directorul sportiv al FC Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, marți, la Aeroportul Henri Coanda, ca nu are la dispoziție un buget bine stabilit pentru achiziții, menționând ca îi este greu sa contruiasca o echipa buna cu bani puțini.

„Nu e ușor sa faci o echipa buna cu bani puțini. E mult mai ușor sa cumperi jucatori când ai un buget bine stabilit și știi ce sa cumperi și pâna unde sa te duci. Dar noi facem eforturi pentru a scoate maximum în situația de fața, cu bani puțini. Știți cum se spune, investiție minima, randament maxim”, a afirmat Moldovan înaintea plecarii în Elveția, acolo unde lotul gruparii giuleștene efectueaza un turneu de pregatire.

Oficialul rapidist s-a aratat mulțumit de lotul pe care îl are acum la dispoziție, precizând ca transferul mijlocașului marocan Youssouf Hadji, de la echipa Nancy, a picat. „În funcție de aspectul financiar vom vedea daca mai vin sau nu jucatori. Varianta Hadji a cazut. Dar avem și alte variante pentru postul de mijlocaș. Voi discuta și cu ceilalți colaboratori și vom vedea ce jucatori vom aduce. Daca nu, nu este nicio problema, pentru ca avem destui mijlocași în lot. Oricum, eu sunt mulțumit de ceea ce avem în momentul de fața. Cred ca Cristiano (n.r. – Bergodi) va scoate maximum de la acest grup, iar pe 25 iulie (n.r. – Supercupa României) va fi ora adevarului și vom vedea unde suntem”, a explicat directorul sportiv.

Întrebat daca antrenorul Cristiano Bergodi vroia sa demisioneze înainte de plecarea în turneul din Elveția, deoarece era nemulțumit de numarul jucatorilor achiziționați, Viorel Moldovan a raspuns: „Nu este adevarat. Mai sunt și nemulțumiri, dar nici gând sa plece”.

În ceea ce îl privește pe portarul Danuț Coman, care își dorește sa se transfere la o echipa din prima liga spaniola, directorul sportiv al FC Rapid a menționat ca acesta este „destul de inteligent și matur” pentru a accepta majorarea de salariu propusa de conducerea clubului.

„Problema cu Dani Coman este în mare parte rezolvata. I-am facut o propunere interesanta și sunt convins ca o va accepta și va ramâne la Rapid. Nu pot spune suma pe care i-am oferit-o în plus, dar noi încercam sa facem tot posibilul pentru a-l mulțumi. El mai are doi ani de contract și nu cred ca se va ambiționa. Îl vad destul de inteligent și de matur pentru a alege cea mai buna varianta. El este și la naționala, vine și Campionatul European, nu cred ca va risca sa piarda turneul final”, a precizat Moldovan.

Mediafax