Moldovan nu se intoarce la Timisoara

Apropo.ro / 12.12.2005, 15:52
Moldovan nu se intoarce la Timisoara
Atacantul Viorel Moldovan, care a fost prezent, luni, la cursurile Școlii de Antrenori din cadrul FRF, a declarat ca, în ceea ce-l privește, "nu mai exista cale de întoarcere spre Poli Timișoara" și ca se va retrage în cazul în care nu va fi lasat sa plece în Capitala.

Atacantul Viorel Moldovan, care a fost prezent, luni, la cursurile Școlii de Antrenori din cadrul FRF, a declarat ca, în ceea ce-l privește, „nu mai exista cale de întoarcere spre Poli Timișoara” și ca se va retrage în cazul în care nu va fi lasat sa plece în Capitala.

„Nu cred ca Timișoara este suparata pe mine, suporterii cred ca ma înțeleg. Eu niciodata nu voi fi suparat pe Timișoara, am fost apreciat și respectat, dar asta este decizia mea, de a pleca de acolo. Daca nu ma lasa sa plec, n-o sa plec, o sa ma retrag. Am avut un schimb de replici cu Ion Craciunescu, dar cel care decide pâna la urma este domnul Marian Iancu. Daca nici el nu înțelege, atunci se pare ca va lua sfârșit cariera mea. Nu mai exista cale de întoarcere spre Timișoara”, a spus Moldovan.

Mediafax