Moldovan: Nu știu câte șanse sunt sa ramân la Rapid

Apropo.ro / 29.05.2007, 09:14
Moldovan: Nu știu câte șanse sunt sa ramân la Rapid
Atacantul Viorel Moldovan a declarat, luni, agenției MEDIAFAX, la finalul unei întâlniri avute cu acționarul majoritar George Copos, ca nu știe câte șanse sunt ca el sa ramâna în cadrul clubului Rapid, dupa ce la finalul acestui sezon s-a retras din activitatea

Atacantul Viorel Moldovan a declarat, luni, agenției MEDIAFAX, la finalul unei întâlniri avute cu acționarul majoritar George Copos, ca nu știe câte șanse sunt ca el sa ramâna în cadrul clubului Rapid, dupa ce la finalul acestui sezon s-a retras din activitatea competiționala.

„M-am întâlnit cu domnul Copos și am baut o cafea. Am discutat mai multe aspecte, majoritatea de fotbal, dar nu pot sa spun prea multe despre viitorul meu la Rapid. Nu știu câte șanse sunt sa ramân. Mai sunt, dar timpul este cel care va decide”, a spus Moldovan, care în returul Ligii I a fost și secundul lui Razvan Lucescu.

Întrebat daca George Copos i-a oferit postul de antrenor principal la Rapid sau doar pe cel de secund, Moldovan a raspuns: „Au fost unele discuții, dar nu pot sa dau detalii acum. Daca mi s-ar face o oferta nu știu ce aș face. Depinde, poate aș pune unele condiții. Dupa cum am spus, timpul va decide”.

Atacantul echipei Rapid, Viorel Moldovan, și-a anunțat retragerea din activitatea competiționala dupa finala Cupei României.

Mediafax