Moldovan va renunta la o parte dintre titulari în meciul cu Dinamo

Apropo.ro / 06.04.2004, 10:46
Moldovan va renunta la o parte dintre titulari în meciul cu Dinamo
Antrenorul echipei FC Argeș, Ion Moldovan, va renunța, în partida de miercuri cu Dinamo, contînd pentru semifinalele Cupei României, la o parte dintre titulari, urmînd sa evolueze cu jucatorii de rezerva. "Miercuri voi juca cu rezervele, ca tot latra și mîrîie ca, pîna acum,

Antrenorul echipei FC Argeș, Ion Moldovan, va renunța, în partida de miercuri cu Dinamo, contînd pentru semifinalele Cupei României, la o parte dintre titulari, urmînd sa evolueze cu jucatorii de rezerva.

„Miercuri voi juca cu rezervele, ca tot latra și mîrîie ca, pîna acum, nu li s-a dat nici o șansa. Au șansa sa arate ce pot. Oricum, noi nu avem nimic de pierdut”, a declarat Moldovan.

Tehnicianul piteștean s-a declarat extrem de suparat în special pe atacanții Bilașco și Tanasa, care au ratat ocazii importante de gol în meciul cu Apulum Alba Iulia, scor 0-0, din etapa a XIX-a a Diviziei A. „Nu cred ca antrenorul e de vina ca Bilașco rateaza din 3 metri sau ca Tanasa nu e în stare sa bage mingea în poarta de la 2 metri. Ce ar trebui sa fac, sa le bag ardei iute în fund, ca sa joace și ei ca niște fotbaliști adevarați?”, a afirmat Moldovan.

Arbitrii și observatorii partidelor care se vor disputa miercuri, în prima manșa a semifinalelor Cupei României:

Gloria Bistrița – Oțelul Galați (ora 15.00, Național TV)
Arbitri: Sorin Corpodean (central) – Cristian Nica, Aurel Onița (asistenți) – Liviu Cinca (rezerva)
Observatori: Nicolae Pantea, Mircea Neșu

FC Argeș – Dinamo București (ora 17.00, Național TV)
Arbitri: Viorel Anghelinei – Marcel Savaniu, Zoltan Szekely – Eugen Roșu
Observatori: Florin Verigeanu, Aron Huzu.

Mediafax