Moment de panică: Lui chef Scărlătescu i se face rău chiar în emisiune – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 10.04.2017, 11:24
Moment de panică: Lui chef Scărlătescu i se face rău chiar în emisiune - FOTO
O nouă zi de confruntări aduce luni la „Chefi la cuţite” multă tensiune în bucătărie. Cu două battle-uri câştigate, chef Dumitrescu e tot mai încrezător, în vreme ce pentru chef Scărlătescu şi chef Bontea, care luptă cu numai patru oameni, tensiunea începe să-şi spună cuvântul. Chef Cătălin ajunge în pragul disperării în timpul probei de gătit pe echipe şi are sentimentul că nu-şi poate coordona cum trebuie oamenii: acesta se va agita în bucătărie, se va inflama, va da indicaţii care parcă ajung în neant şi, în cele din urmă, va fi nevoit să ia o mică pauză pentru că i se face rău. Îngenuncheat la propriu, chef Scărlătescu va mărturisi că este atât de implicat în acest concurs şi că ţine atât de mult la echipa sa, încât vrea să îi păstreze pe toţi în competiţie cât mai mult şi să şi câştige. Dorinţa de a face lucrurile impecabil îl va aduce aşadar pe cheful echipei mov în pragul colapsului.

„Rând pe rând, fiecare dintre ei m-a supărat. N-am mai reuşit să mă liniştesc şi am răbufnit de câteva ori. A fost cea mai grea zi din concursul ăsta, de când am început. Astăzi a cam curs sânge”, povesteşte chef Scărlătescu. Cum se va termina totul, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30.

            Lucrurile nu stau prea bine nici în rândul concurenţilor, mai ales că în echipa verde orgoliile încep să-şi spună cuvântul. Roxana şi Puiu sunt la cuţite şi se ceartă tot mai des, riscând să pună în pericol soarta întregii echipe. Ce are chef Bontea de spus rămâne de văzut. Proba pe echipe de luni are ca temă carnea, iar fiecare chef vat rage la sorţi tipul de carne cu care trebuie să gătească echipa pe care o conduce: carne de pui, de porc şi de vită. Alegerea meniului trebuie să fie una înţeleaptă, pentru că la jurizare vin sportive care au nevoie de o mâncare specială. Ce concurent va pleca acasă şi dacă se soluţionează cumva conflictele din bucătărie, telespectatorii Antena 1 află luni, într-o nouă ediţie „Chefi la cuţite”.