Moment emoţionant la concertul Deliei. Toţi au asistat la surpriză

De: Cristiana Trifu / 22.11.2017, 12:05
Moment emoţionant la concertul Deliei. Toţi au asistat la surpriză
Week-endul trecut PsiheDelia a ajuns la Londra, la Indigo at O2 Arena, concert care a fost sold out. Cele mai importante şi spectaculoase elemente din show-ul PsiheDelia de la Sala Palatului, de la grafica specială a poveştii structurate pe capitole, la dansatori, iluzionism, lasere şi efecte speciale, costume pline de culoare, toate au ajuns în faţa celor care şi-au dorit să o vadă şi să o audă pe Delia.

Plină de energie, artista a cântat şi a dansat preţ de o oră şi jumătate într-un spectacol fabulos, aşteptat de mii de fani. Iar surprizele au venit chiar şi din partea publicului, astfel că toţi cei prezenţi au asistat la o cerere în căsătorie. Pentru piesa „Mona”, Delia şi dansatoarele sale au aruncat pe spate buchete de mireasă, iar întâmplarea a făcut ca o spectatoare care a prins buchetul să fie la concert alături de iubitul ei. Emoţiile i-au cuprins pe toţi atunci când Delia i-a chemat pe scenă pe cei doi, iar el şi-a cerut iubita în căsătorie, în aplauzele tuturor.

Spectacolul PsiheDelia de la Londra a fost sold out, astfel că cele peste 3000 de bilete puse în vânzare de organizatorul RoUk Media s-au epuizat rapid. Fanii Deliei au format o coadă până în afara arenei, din dorinţa de a-şi vedea mai repede artista preferată, iar la final au participat la o sesiune post-concert de autografe şi fotografii chiar cu Delia, care le-a promis că va reveni cât de curând în Londra cu un nou show impresionant.