Momente de cumpănă pentru Blake Fielder-Civil: este în comă!

Apropo.ro / 09.08.2012, 13:30
Momente de cumpănă pentru Blake Fielder-Civil: este în comă!
Blake Fielder-Civil, fostul soț al lui Amy Winehouse, a ajuns la spital în urma unei supradoze de droguri și alcool.

Blake Fielder-Civil, 30 de ani, a intrat în comă după ce a luat o supradoză de heroină și morfină, pe care le-a amestecat cu mult alcool. El a fost găsit zăcând în pat și a fost transportat de urgență la spital.

Medicii nu știu ce va urma. L-au pus în comă indusă, pentru ca infecția internă să nu-l ucidă„, a declarat iubita lui Blake.

Medicii au anunțat că starea gravă a lui Blake se datorează și faptului că i-au cedat mai multe organe, în urma cocktail-ului de droguri și alcool.

Amy si Blake

Amy si Blake au avut o relație furtunoasă

Blake este vegheat de Sarah Aspin (34 de ani), iubita lui și mama copilului său, Jack, un băiețel în vârstă de 15 luni.

„Medicii sunt rezervați în privința stării lui de sănătate. Mă rog să supraviețuiască, dar iau în calcul și posibilitatea că nu s-ar mai trezi niciodată”, a mai declarat Sarah.

Blake Fielder-Civil este un cunoscut consumator de droguri. Când avea 27 de ani, a mai fost spitalizat după ce s-a intoxicat cu alcool, accidental. Se întâmpla chiar la aniversarea lui Amy Winehouse, pe când erau împreună.

Sarah și Blake plănuiau să se căsătorească. Cei doi s-au cunoscut în clinica de dezintoxicare în care el era internat, în urmă cu trei ani.