Momente dramatice pe „Insula iubirii”. Află toate detaliile!

De: Alexandra Necsoiu / 07.08.2017, 13:45
Momente dramatice pe „Insula iubirii”. Află toate detaliile!
Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” se apropie de final. Telespectatorii Antena 1 vor afla luni şi marţi de la ora 20:30 şi duminică de la ora 20:00 cum se termină aventurile cuplurilor în Thailanda şi, de asemenea ce s-a întâmplat cu protagoniştii poveştilor de iubire de pe insulă, după ce s-au întors în ţară.

Episoadele de luni şi marţi vor sta sub semnul despărţirilor şi al întâlnirilor dramatice. Pe insula băieţilor, Aurel va complota cu ceilalţi colegi şi vor pleca cu toţii în oraş să cumpere flori pentru ispite. Însă, la întoarcere, tocmai el va avea o surpriză care îl va întrista. Cu această ocazie, Cătălin vorbeşte despre Nicoleta, ispita, declarând cât de îndrăgostit este de ea şi încercând să îşi dea seama cum să îi explice lui Nico ce se întâmplă cu el, atunci când se vor întâlni. Momentul în care bărbaţii se vor despărţi de ispite va fi unul foarte emoţionant pentru ei, deşi niciunul nu ar fi crezut la început că va fi atât de greu şi că această separare va aduce şi lacrimi. După această despărţire va urma pentru ei o întâlnire dificilă: cea cu partenerele alături de care au sosit în Thailanda. Pe lângă ceremoniile focului, unde se vor întâlni şi vor viziona împreună materiale cu ce au făcut pe insulă, fiecare cuplu va mai petrece 24 de ore împreună înainte de a pleca în România.  

Sechestrare de persoane şi proxenetism, la „Insula Iubirii”. „Ispitele sunt plătite să facă sex cu concurenţii”

Liviu Vârciu, despre Diana de la ”Insula iubirii”: ”E o nebună…”

Cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” s-a dezbrăcat! Cu trupul ăsta îi cucereşte pe masculi

A făcut SEX pe Insula Iubirii, iar acum a fost dată afară! Reacţia vulgară a Dianei, fosta iubită a lui Liviu Vârciu – FOTO

Au făcut SEX pe Insula iubirii din prima seară – EXPLICIT

Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, dezvăluiri intime. Declaraţiile l-au bulversat pe Radu Vâlcan. Ce a putut să spună

Doi concurenţi de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Ei au rezistat cu brio ispitelor – FOTO

 

Pentru prima dată, pe ambele resorturi este aceeaşi atmosferă: de tristeţe. Nici fetelor nu le va fi uşor să le spună „la revedere” bărbaţilor alături de care au trăit clipe intense în Thailanda. Diana va fi îngrijorată de lipsa momentelor intime cu Andy, iar Bianca îşi face planul pentru când va ajunge în ţară şi îl va părăsi pe Liviu, declarând în acelaşi timp că îşi asumă tot ce s-a întâmplat între ea şi Sorin. Nico aşteaptă întâlnirea cu Cătălin, iar Alexandra va primi un cadou de la Raul.

În episodul de luni, 7 august, se vor întâlni faţă în faţă la ceremoniile focului Aurel cu Alexandra şi Cătălin cu Nicoleta. Cum vor discuta aceste cupluri despre deciziile pe insulă, despre îndrăgostirea lor de ispite şi despre planurile de viitor, telespectatorii vor afla luni, de la ora 20:30, la Antena 1.  

Ziua de marţi, 8 august, îi va pune în faţa adevărului din relaţiile lor pe Bianca şi Liviu, dar şi pe Ben cu Diana. Pentru prima dată, ei vor urmări împreună materiale cu ce au făcut şi au declarat pe insulă şi se vor confrunta cu consecinţele acţiunilor lor. Cum vor pleca de pe „Insula iubirii” şi ce au să îşi spună, acum, la final, fanii emisiunii vor vedea de la ora 20:30, în penultimul episod.

Ultimul episod, care va fi difuzat duminică, pe 13 august, de la ora 20:00 va urmări cum convieţuiesc cuplurile reunite încă 24h pe insulă şi cum vor arăta întâlnirile cu ei trei luni mai târziu şi în prezent. Însă, înainte de toate, telespectatorii Antena 1 vor avea parte acum şi de o surpriză de proporţii şi o ceremonie a focului explozivă ce va scoate la iveală alte detalii în cazul unor protagonişti din acest sezon „Temptation Island – Insula iubirii”.