Momente grele pentru Dorina Chiriac. Mama fetiţei lui Piersic Jr, la un pas să rămână fără voce

De: Alexandra Necsoiu / 22.05.2017, 13:16
Momente grele pentru Dorina Chiriac. Mama fetiţei lui Piersic Jr, la un pas să rămână fără voce
Dorina Chriac trece prin clipe grele. Actrita a trebuit sa isi anuleze toate spectacolele fiindca trebuie sa se opereze de urgenta in strainatate

Dorina Chiriac si-a anulat toate spectacolele anuntate in urmatoarele luni fiindca are o problema de sanatate. Medicii au descoperit ca are un chist pe corzile vocale si este necesar sa se opereze de urgenta. Astfel, Dorina a luat decizia sa plece la Luxemburg.

„Ei, si-asa. Cer scuze publicului pe aceasta singura cale accesibila mie pentru absenta mea de la spectacolele anuntate pentru lunile mai, iunie, iulie pana la sfarsitul stagiunii, reprezentatii teatrale si concerte la care s-au vandut deja biletele. Concertele cu Ada Milea vor avea loc in Bucuresti, Bacau, Constanta, Cluj si in celelalte locatii in zilele anuntate, fara a ma avea in scena. Sincer, nu pierdeti, caci va veti bucura de Ada, dar si de Radu Binzaru fara bruiaj gajait din parte-mi. Vocea m-a anuntat ca-mi pleaca. M-a anuntat oficial, cu martori. Ameninta sa imi ia si urechea, ca mi s-a instalat o afonie. Curand voi avea parte de o interventie chirurgicala asupra unui chist pe corzile vocale la o clinica din Luxemburg (suna mai cumva daca zic asta, na) ok. Este o interventie cu risc pentru cineva care are vocea drept instrument esential in meserie. Curand intru in pauza vocala totala (cunosc prieteni care-ar da petrecere in Piata Universitatii ca tac io), cer scuze once again pentru incurcatura tuturor, incerc sa tac zen dupa operatie ca cica e periculos de nu, si-n toamna, dupa ce-o sa ma aud eu pentru prima oara, decid daca sa ma fac cantareata sau sa m-apuc de scris. Vad eu”, a scris Dorina Chiriac pe Facebook.