Momente intense pe insula bărbaţilor. Cum se acomodează noul cuplu pe „Insula iubirii”

De: Alexandra Necsoiu / 19.06.2017, 12:02
Momente intense pe insula bărbaţilor. Cum se acomodează noul cuplu pe „Insula iubirii”
Cel de-al optulea episod al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, care va fi difuzat luni, 19 iunie, de la ora 20:30 îi va aduce în Thailanda pe Nicoleta şi pe Cătălin, noul cuplu care trece prin testul iubirii şi al încrederii. De fapt, cei doi concurenţi nu au nicio emoţie în ceea ce priveşte stabilitatea relaţiei lor, ei spunând că s-au înscris la casting pentru că s-au uitat şi le-a plăcut foarte mult emisiunea şi că şi-ar dori să se distreze în Thailanda.

 Ei vor să demonstreze că ”noi am reacţiona altfel decât restul concurenţilor care au fost în sezoanele trecute. Nu cred că noi, într-un timp atât de scurt, ne-am combina cu alţi oameni”, spune Nicoleta, amândoi fiind convinşi că vor rămâne la stadiul de prieteni cu ispitele de pe cele două insule.  Cei doi cred, de asemenea, că în cele şase zile nu s-a întâmplat nimic pe nicio insulă şi vor avea mult surprize când îi vor cunoaşte pe ceilalţi concurenţi şi vor afla întâmplările şi dezvăluirile de până atunci. Cum se vor integra alături de colegii lor şi cum vor interacţiona cu ispitele, telespectatorii vor vedea începând de luni, 19 iunie.

 Tot în acest episod, Diana îşi va trăi povestea de iubire alături de Andy, iar DeeDee va începe să flirteze din ce în ce mai mult cu Robert. Însă, deşi Maria a plecat de pe insulă, DeeDee va avea o nouă rivală. Care este aceasta, publicul va afla din cel de-al optulea episod al emisiunii.

Cele mai intense momente se vor întâmpla însă pe insula băieţilor. În acest episod concurenţii vor avea prima ceremonie comună a focului, în care vor vedea cu toţii imagini cu partenerele lor. Acesta este momentul în care Ben va afla tot ce a spus Diana despre el şi relaţia lor, Aurel o va auzi pe Alexandra vorbind despre problemele financiare şi lipsa lui de implicare, Liviu o va vedea pe Bianca oscilând între reţinere şi atracţia pentru Sorin, iar Robert va vedea imagini cu partenera lui dansând lasciv. Cum va reacţiona fiecare, ce discuţii se vor isca între ei şi ce vor decide să facă, telespectatorii Antena 1 vor vedea luni, 19 iunie, de la ora 20:30.