Mongol Rally trece și anul acesta prin România

De: Carmen Ulian / 16.07.2014, 10:51
Mongol Rally trece și anul acesta prin România
Mongol Rally, cel mai mare raliu neconvențional caritabil din lume, ajuns la cea de-a 11-a ediție, va trece și anul acesta prin România.

La Mongol Rally, echipaje internaționale străbat în mașini de oraș distanța dintre Londra (Marea Britanie) și Ulaanbaatar (Mongolia).

Mongol Rally pornește din Londra, pe 20 iulie, sau Praga, pe 22 iulie – echipajele au posibilitatea să-și aleagă locul de plecare dintre cele două orașe -, și are trei puncte de control până în Ulaanbaatar.

Primul punct de control din România va fi la Sibiu, pe 24 iulie, când echipajele se vor întâlni cu localnicii la petrecerea organizată în Ursus Cotton Pub. Gazdele evenimentului vor fi Răzvan Stuparu și Vlad Grigore, adică Mongolification – echipajul care a reprezentat România la competiția de anul trecut. Punctul de control de la Sibiu este organizat pentru al doilea an consecutiv.

Urmează Vama Veche, pe 25 iulie – punct de control organizat pentru al patrulea an consecutiv -, Baku, în Azerbaijan, pe 29 iulie – punct de control organizat pentru prima dată -, raliul urmând să se încheie la Ulaanbaatar, Mongolia.

Citește mai multe detalii despre Mongol Rally, pe Mediafax.ro