Moni: „Vreau sa fiu o persoana cu sufletul deschis pentru oricine”

Apropo.ro / 22.12.2011, 09:40
Moni:
Pentru emisiunea Drept la tinta, Moni a declarat ca Irinel Columbeanu a schimbat-o in rau, insa Mr. Pink, iubitul chinez a invatat-o sa fie generoasa.

Monica Gabor s-a intors in tara pentru a face sarbatorile de iarna alaturi de fetita ei, insa Irinel, fostul ei sot, nu ii permite sa o vada pana in ziua de 23 decembrie.

Vedeta o sa renunte la fite si se intoarce la origini, la Bacau pentru un Craciun in familie.

Monica si Ramona Gabor

„Petrec Craciunul cu Irina si familia mea. Sunt foarte fericita. Vrem sa facem o petrecere pentru ziua fiicei mele. Sper sa nu mai existe telenovela de dinainte pentru ca o facem pe Irina sa sufere. Am fost intr-o perioada nefasta din viata mea, insa acum sunt fericita. Vreau sa fiu persoana care eram inainte dinainte, de acum 6 ani. Sa fiu poate chiar o persoana timida care sa fie cu sufletul deschis pentru oricine. Sa fiu mai buna. Sa nu ma mai las atrasa de un anturaj, care m-a schimbat in rau. Am fost casatorita cu un om de la care am invatat cum sa fiu doar pentru mine. Cel cu care sunt m-a invatat sa impart ceea ce am cu ceilalti. Sa impart cu cei mai putin norocosi”, a declarat Monica.