Monica a împărţit rechizite copiilor

Apropo.ro / 21.11.2012, 11:32
Monica a împărţit rechizite copiilor
Vedeta a fost îmbrăţişată şi pupată de cei mici care au primit-o cu braţele deschise şi cu multe poezii!

Monica Gabor

Monica Gabor a început o serie de acţiuni caritabile în America, alături de Mr.Pink, pe care le continuă şi în România, în prima fază la Bucureşti. Sensibilă atunci când vine vorba de copii, pentru că, la rândul ei, este mamă, vedeta şi-a dorit să viziteze câteva centre de plasament şi ONG-uri care au grijă de copiii nevoiaşi sau de cei orfani, în speranţa că îi poate ajuta cu câteva lucruri necesare pentru şcoală şi nu numai. Pentru început, Monica s-a oprit, marţea trecută, la Asociaţia „Hrăniţi Copiii” din Sectorul 2, acolo unde, prin amabilitatea doamnei Preşedinte executiv Marinela Buttu, a avut ocazia să stea de vorbă cu 16 copii din centrul de zi, de prevenire a abandonului şi instituţionalizării copiilor. Aceştia provin din familii fără posibilităţi financiare, iar vârsta lor este cuprinsă între 7 şi 11 ani.

Monica

Având în vedere faptul că aceşti copii merg la şcoală, urmând clasele I-IV, Monica s-a interesat de nevoile lor, astfel încât le-a făcut cadou rechizite şcolare şi dulciuri. Un gest frumos, primit cu multă căldură din partea celor mici, care au îndrăgit-o imediat pe Monica Gabor, au primit-o cu poezii şi au demonstrat că sunt foarte bine pregătiţi, în ciuda problemelor de acasă. Mai mult, la un moment dat, câţiva dintre copii au şi pupat-o pe Monica, de care nu s-au mai dezlipit până când vedeta a plecat din clasă.

Monica si copiii

„Am întâlnit nişte copii educaţi, foarte bine pregătiţi, dar mai ales foarte calzi! Au o doamnă învăţătoare minunată, Virginia Stănescu, care se ocupă foarte bine de ei. Mi-am adus aminte cu drag de învăţătoarea mea, al cărei nume mi-l amintesc perfect, doamna Ciupală Angela! M-am simtit foarte bine în această vizită, copiii m-au făcut să zâmbesc şi sper să revin la ei şi cu alte ocazii!”, spune Monica.

Monica alaturi de copiii de la asociatia

Misiunea Asociaţiei „Hrăniţi Copiii – Feed The Children” este de a îmbunătăţi calitatea vieţii persoanelor defavorizate socio-economic, de a atrage atenţia opiniei publice asupra problemelor semenilor lor, de a încuraja colaborarea între sectorul guvernamental şi cel neguvernamental.