Monica Anghel a slăbit 6 kilograme în 3 săptămâni. Ţine un jurnal

De: Cristiana Trifu / 19.10.2017, 13:40
Monica Anghel a slăbit 6 kilograme în 3 săptămâni. Ţine un jurnal
Monica Anghel a fost operată de urgenţă în urma probleme de sănătate pe care le avea de mai mulţi ani, dar pe care le-a ignorat. Artista a fost operată de hernie de disc

Pentru că refacerea artistei dupa intervenţia neurologică suferită la coloana vertebrală se deşfăşoara anevoios, medicii au sfatuit-o să slăbească.

Cum arăta Monica Anghel când avea 53 de kg! Vezi ce i s-a întâmplat după aceea

La un pas de moarte! Monica Anghel, pe patul de spital: “Nu ştim ce mâncăm, e foarte trist!”

Ce mare s-a făcut băieţelul Monicăi Anghel! O familie fericită

De 3 săptămâni, vedeta a început un program de slăbit, fiind atent monitorizată de o armată de specialişti.

La clinica unde fac recuperarea, am descoperit un program extraordinar de interesant. Este  vorba despre a slăbi sănătos şi a te menţine pe termen lung. Am ţinut o groază de cure de slăbire. Cu unele am slăbit, cu altele, nu, cu altele am slăbit foarte mult, după aceea m-am îngrăşat la loc, pentru că există acel efect de yo-yo. Ce este interesant la acest program? Ai la dispoziţie nutriţionist, endocrinolog, psiholog, dermatolog, kinetoterapeut.(…)Este un program extrem de complex şi interesant, care se derulează pe o durată de 2 ani, pentru că de atât are nevoie hipotalamusul pentru a accepta noua greutate. În 3 săptămâni am slăbit 6 kg şi 6 cm în talie”, a declarat, pentru libertatea, Monica Anghel.