Monica Bârlădeanu, în clipul lui Robert Turcescu pentru piesa „Un refren” (Video)

De: Gabriela Voicu / 03.03.2013, 15:00
Monica Bârlădeanu, în clipul lui Robert Turcescu pentru piesa
Jurnalistul Robert Turcescu a colaborat cu frumoasa Monica Bârlădeanu pentru videoclipul piesei "Un refren", cu care a intrat în finala națională pentru Eurovision. Iată ce a ieșit!

Jurnalistul Robert Turcescu și-a luat foarte în serios și cariera de artist. El mizează pe vechile sale prietenii și pe o colaborare cu una din cele mai frumoase femei din România din dorința de a se face remarcat la Selecția Națională Eurovision, pentru a primi voturi care să îl transforme în reprezentantul țării noastre la concursul din Suedia.

După ce s-a calificat în finala națională la Eurovision cu piesa „Un refren”, pe care a lansat-o cu trupa „Casa Presei”, Robert Turcescu a filmat și un videoclip pentru melodia lui.

Clipul a fost realizat de regizorul Bobby Păunescu, iar personajul principal feminin din povestea lui Turcescu este nimeni alta decât Monica Bârlădeanu, actrița care a ajuns și la Hollywood, unde este cunoscută drept Monica Dean.

Deși Monica și Bobby s-au despărțit, ei au fost de acord să colaboreze pentru clipul lui Turcescu.

Filmările au avut loc în sala de specole „Tinerimea română” din centrul Bucureștiului, iar frumoasa actriță apare îmbrăcată casual, cu colanți negri, cizme înalte, geacă din piele și o eșarfă roșie.